Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Σορλέν: "Καταλαβαίνω τον κόσμο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ηρακλή στην Τούμπα κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σορλέν.

Ο Ολιβιέ Σορλέν ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ αλλά και την επίσκεψη των οπαδών της ομάδας στην χθεσινή προπόνηση στην Σουρωτή: "Καταλαβαίνω τον κόσμο", είπε αρχικά ο Γάλλος μέσος και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα της Δευτέρας στην Τούμπα με τον Ηρακλή:

"Είναι πολύ σημαντικό το ματς τη Δευτέρα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή και όλα πιστεύω ότι θα πάρουν μία σειρά για την ομάδα μας. Αλλά τι να πούμε τώρα; Δεν έχουν νομίζω σημασία τα λόγια. Καλύτερα να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο".

Όσο για το αν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στην προπόνηση της Τρίτης ο Σορλέν είπε: "Κάτι παρόμοιο συνέβη όταν αγωνιζόμουν με την Ρεν αλλά τότε δεν είχε έρθει κόσμος πριν από την προπόνηση της ομάδας αλλά μετά από έναν αγώνα".

Στο μεταξύ στην σημερινή προπόνηση (Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου), η κατάσταση ήταν σαφώς πιο ήρεμη από την χθεσινή.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα αλλά με δεδομένο ότι στην θέση της επίθεσης έχει μόνο τον Παπάζογλου (ο οποίος εξέτισε την ποινή του) ως λύση, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με αυτόν στην κορυφή της επίθεσης κατά του Ηρακλή.

Εκτός των Μουσλίμοβιτς και Φιλόμενο, στην αναμέτρηση της Δευτέρας θα απουσιάσουν οι επίσης τραυματίες Βιτόλο, Αμπουμπακάρι, Μουν και Σνάουτσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: