Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστρέφει ο Νάτσο Γκαρσία


Ο Νάτσο Γκαρσία σκόραρε εναντίον της Ξάνθης Πλησιάζει η στιγμή, που θα επανέλθει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στα πλάνα του Μαζίνιο. Ο λόγος για τον Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός ίσως να διαψεύσει το ιατρικό τιμ "αμφισβητώντας" τις αρχικές τους προβλέψεις. Ο διεθνής μέσος ξεκίνησε χτες να τρέχει πιο δυνατά και όπως όλα δείχνουν μέρα με τη μέρα θα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Αν όλα εξελιχτούν ομαλά υπολογίζεται ότι ο Γκαρσία θα κατορθώσει να καλύψει το κενό στο διάστημα της διακοπής και στον αγώνα με τον Εργοτέλη θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Ρονάλντο Γκιάρο που χτες δοκίμασε να γυμναστεί και τα κατάφερε χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και θα επιμείνει σε δοκιμές για να μπει στο πρόγραμμα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Αν τα καταφέρει χωρίς φυσικά να συμβεί κάτι απρόοπτο τότε θα δώσει το παρών και στην Κομοτηνή.

Τέλος, ο τρίτος του ιατρικού δελτίου, ο Ναφτί, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανένταξης και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να επανέλθει. Πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζει και ο Κρίστι Βανγκέλι που θα μείνει σε αρκετές μέρες ακόμη εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: