Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Επίθεση Τεν Κάτε σε κάμεραμαν


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ένας... αγριεμένος Χενκ Τεν Κάτε έκανε επίθεση στον κάμεραμαν κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Ρουμανία.

Ο Ολλανδός τεχνικός τα... έβαλε με άνθρωπο του ρουμάνικου καναλιού, την ώρα που ο τελευταίος τραβούσε πλάνα από την άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βουκουρέστι.

Ο Τεν Κάτε πλησιάζοντας την κάμερα τον ρώτησε για τα πλάνα που τραβούσε. "Μου ζήτησες άδεια για να τραβήξεις" ήταν η πρώτη κουβέντα του προπονητή του "τριφυλλιού", που απώθησε την κάμερα με το χέρι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καυγάς του Τεν Κάτε με τον Ρουμάνο κάμεραμαν έγινε... πρώτο θέμα στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο της ιστοσελίδας "sport.ro" ότι "οι Έλληνες φοβούνται τη Ντιναμό κι αυτό φαίνεται από τις αποσκευές που έφεραν μαζί τους. Ήρθαν στο Βουκουρέστι ακόμα και με τροφή για δύο ημέρες".

Το πρόγραμμα των "πράσινων" στην Ρουμανία

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε θα πραγματοποιηθεί στο "Dinamo Stadium" στις 18:30 ενώ η προπόνηση των "πρασίνων" θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα στο ίδιο μέρος.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων θα διεξαχθεί στο "Dinamo Stadium" στις 17:30 και η προπόνηση της Ντιναμό θα γίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, που βρίσκεται 20χλμ από το Βουκουρέστι, στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: