Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Όουεν: «Δεν είμαι παρελθόν»

michael-owen-man.jpgΠολλά επικριτικά σχόλια έχει ακούσει ο Μάικλ Όουεν το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η σκιά του εαυτού του παίκτη που τρομοκρατούσε στο παρελθόν τις αντίπαλες άμυνες με την φανέλα της Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο ίδιος είναι έτοιμος να αποδείξει το αντίθετο.

«Δεν είμαι πιο αργός από ότι ήμουν πριν επτά με οκτώ χρόνια. Δεν έχω αλλάξει. Είχα πολλά προβλήματα τραυματισμών στην καριέρα μου, που δεν μου επιτρέπουν να βρω το ρυθμό μου. Αλλά από τότε έχω παραμείνει ο ίδιος παίκτης», τόνισε ο 29χρονος επιθετικός.

«'Όταν βρίσκεσαι μέσα στην περιοχή μετράει η εμπειρία. Είμαι μόνο 29 ετών και δεν είμαι παρελθόν», συμπλήρωσε ο Όουεν και στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες να πείσει τον Φάμπιο Καπέλο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

«Δεν είναι εύκολη ομάδα και τα αποτελέσματα δεν έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαι παθιασμένος με την εθνική ομάδα και επιθυμώ να φοράω τη φανέλα της Αγγλίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Όουεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: