Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ξεκίνησαν τα έργα στο Καυτανζόγλειο

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο και ειδικότερα η πρώτη φάση των έργων, που αφορά την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στα δυο πέταλα του σταδίου.
Από την στιγμή, που βρέθηκε η εταιρία που θα κατασκεύαζε τα κάγκελα, ξεκίνησε από χθες η τοποθέτηση τους. Πρόκειται για μια δοκιμαστική ουσιαστικά κατασκευή, καθώς στις επόμενες μέρες θα γίνουν εργασίες, που θα αφορούν την ενίσχυση της στατικότητας τους. Παράλληλα, θα υπάρξουν και εργασίες που θα αφορούν την αισθητική, καθώς στην παρούσα φάση η εικόνα που υπάρχει δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών θα ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη τρίτη, οπότε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα είναι τοποθετημένα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Καθυστερούν τα πλεξιγκλάς!

Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση θα έχουν ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ οι εργασίες που θα αφορούν το Καυτανζόγλειο. Θα πρέπει να τοποθετηθούν και τα πλεξιγκλάς που θα είναι στην θύρα 13 αλλά και στην κερκίδα των επισήμων. Τα κονδύλια έχουν εγκριθεί από την ΓΓΑ αλλά επειδή το κόστος είναι μεγαλύτερο από 100 χιλιάδες ευρώ πρέπει να γίνει διεθνής διαγωνισμός. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν άλλες 2-3 εβδομάδες μέχρι να βρεθεί η εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή ώστε να κλείσει όλο το Καυτανζόγλειο και να μην υπάρχει εύκολη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, αναμένεται να υπάρξουν και ορισμένες άλλες κατασκευές στα δυο πέταλα του γηπέδου και αυτές αφορούν αποκλειστικά δαπάνες από την επιτροπή του γηπέδου, ώστε να είναι απόλυα ασφαλές το στάδιο.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: