Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Και τώρα Ντιναμό...


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης Η νίκη επί της ΑΕΚ, είναι ξεκάθαρο ότι έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία όλων στον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση και πλέον έχουν τεράστια εμπιστοσύνη στα πόδια τους. Φυσικά, κανείς δεν ξεχνά ότι έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς, σε μια διοργάνωση που τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά για το "τριφύλλι". Στο Europa League.

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου περιμένει με... άγριες διαθέσεις τους "πράσινους", οι οποίοι θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα. Αυτό τόνισε και ο Τεν Κάτε μιλώντας στους παίκτες του, θέλοντας να επιστήσει την προσοχή όλων. Αφού πρώτα τους έδωσε συγχαρητήρια για την επικράτηση επί της ΑΕΚ: "Συγχαρητήρια σε όλους σας. Δείξατε ότι είμαστε ομάδα. Δυνατή ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο όμως μετρά η νίκη. Μου άρεσε ότι παλέψατε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που μπήκε αλλαγή. Θέλω να πω ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Τζόρβα. Αλεξ μπράβο, έκανες εξαιρετικές επεμβάσεις. Συνέχισε έτσι. Επίσης, μπράβο και σε εσένα Σάλπι, εξαιρετικό τελείωμα στο γκολ. Τώρα όμως κοιτάμε το ματς με την Ντιναμό. Σε κάποια στοιχεία της, είναι καλύτερη από την Γαλατά. Καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα. Παίζουμε χωρίς κόσμο και θέλουμε τη νίκη", είπε ο Τεν Κάτε.

Μέσα στον Οκτώβρη ο Σάλπι
Η υπόθεση ανανέωσης του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, μπαίνει στην τελική της ευθεία. Πλέον, είναι στο χέρι του διεθνούς επιθετικού αν θα αποδεχτεί την πρόταση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός για διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 28χρονος ζήτησε να απαντήσει μέσα στον Οκτώβρη, κάτι που έγινε δεκτό από το "τριφύλλι".

Πάντως, όπως έχει τονίσει τόσο στον Νικόλα Πατέρα όσο και στον Κώστα Αντωνίου, η μόνη περίπτωση για να φύγει από τον Παναθηναϊκό, είναι να βρεθεί μια καλή ευκαιρία από πρωτοκλασάτη ομάδα του εξωτερικού. Διαφορετικά θα παραμείνει στην Παιανία. Μάλιστα, έχει ξεκαθαρίσει στους ίδιους ανθρώπους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: