Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Τελεσίγραφο...


Πυρετός στον ΠΑΟΚ Η χθεσινή επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της ομάδας, είχε σκοπό να μεταφέρει ένα τελεσίγραφο που θέτει προ των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών συνάντησε τους ποδοσφαιριστές και στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της Σουρωτής, παρουσία μεταφραστή που επιστράτευσαν για να μεταφέρουν και κυρίως στους ξένους ποδοσφαιριστές την δυσαρέσκειά τους, κατέθεσαν ξεκάθαρη άποψη για την κακή εικόνα της ομάδας μετά από πέντε αγωνιστικές.

"Φέρτε νίκες για να αλλάξει το κλίμα", είχε πει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εκφράζοντας τη στήριξή του στην ομάδα αλλά ζητώντας παράλληλα να βρουν οι παίκτες αυτό που είχαν πέρυσι και φαίνεται να λείπει φέτος: το πνεύμα του νικητή. Και χθες ακολούθησαν οι οπαδοί που ήταν σαφώς πιο αυστηροί στις διατυπώσεις τους.
Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε στο ματς με τον Ατρόμητο και η νέα ισοπαλία με 0-0 σε συνδυασμό με τη μέτρια εμφάνιση προκάλεσαν επιπρόσθετο προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών.

Περίπου 100 οπαδοί, λοιπόν, πήγαν στη χθεσινή προπόνηση στη Σουρωτή και συζήτησαν με το Σάντος και τους παίκτες ζητώντας τους να σεβαστούν την ιστορία του ΠΑΟΚ και να ξυπνήσουν αγωνιστικά καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός διέκοψε την προπόνηση και μαζί με τους παίκτες άκουσαν: "Πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι είστε στον ΠΑΟΚ. Ξυπνήστε! Τιμήστε τις φανέλες του ΠΑΟΚ. Παίξτε σαν ΠΑΟΚ",

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή που ακολουθεί στην Τούμπα την προσεχή Δευτέρα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς. Με νίκη η ομάδα θα πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από καιρό και θα έχει δύο εβδομάδες για να επουλώσει κάποιες από τις πληγές της, ώστε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: