Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Nίκη για την ΤΣΣΚΑ

Με πρωταγωνιστές τον νεαρό Τζαγκόεφ και τον ταλαντούχο Κράσιτς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League, νικώντας με 2-1 την Μπεσίκτας. Πλέον, τα πράγματα για την τουρκική ομάδα φαντάζουν δύσκολα καθώς μετρά ήδη δύο ήττες στην διοργάνωση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπεσίκτας 2-1 (7΄ Τζαγκόεφ, 61΄ Κράσιτς - 90΄ Κοΐμπάσι )

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Τζαγκόεφ. Ο 19χρονος μέσος βρήκε ελεύθερο χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή, δοκίμασε το σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τούρκο τερματοφύλακα που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η πίεση της ΤΣΣΚΑ ήταν ασφυκτική και μετά το γκολ. Στο 10ο λεπτό ο Μαρκ Γκονζάλεζ πήρε την κεφαλιά, αλλά η κατάληξη της μπάλας δεν ήταν η επιθυμητή. Με την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως δεν μπορούν να απαντήσουν στο γρήγορο γκολ που δέχτηκαν.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πεσμένος και από τις δύο ομάδες. Η μεν ΤΣΣΚΑ προσπαθούσε να διατηρήσει το 1-0 με το βγαίνει σε αντεπιθέσεις, η δε Μπεσίκτας προσπαθούσε να μην δεχτεί δεύτερο γκολ και φυσικά να φτάσει στην ισοφάριση.

Μία φάση όμως ήταν αρκετή για να κλειδώσει τη νίκη η ρώσικη ομάδα. Στο 61ο λεπτό ο Κράσιτς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με γκολ του Κοΐμπάσι, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: