Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Νίκησαν με το ίδιο σκορ Γιουνάιτεντ και ΤΣΣΚΑ


Η μπάλα στα δίχτυα του Ρουστού Η Βόλσφμπουργκ προηγήθηκε στο "Ολντ Τράφορντ" με κεφαλιά του Τζέκο στο 56ο λεπτό, φλέρταρε με την έκπληξη όμως στο τέλος μίλησε η εμπειρία των "κόκκινων διαβόλων". Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το σκορ και με τέρματα των Γκιγκς (59') και Κάρικ (78'), επικράτησε με 2-1 και πανηγύρισε την δεύτερη φετινή της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας εντυπωσίαζαν με την εμφάνιση τους απέναντι στους "΄μπέμπηδες", κυρίως μέχρι τη στιγμή που προηγήθηκαν στο σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως οι παίκτες του Φέργκιουσον αφυπνίστηκαν και η... χαρά για τους "λύκους" κράτησε μόλις τρία λεπτά.

Ο Γκιγκς στο 59' έφερε στα ίσα το ματς, με τον Ουαλό μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 150 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να φτάσουμε στο 78', όταν ο Κάρικ ολοκλήρωσε την αγγλική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Σκόρερ: 59' Γκιγκς, 78' Κάρικ - 56' Ντζέκο
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Βίντιτς - Ρικάρντο Κόστα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Κούστζακ, Ο' Σέι, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλέντσια (82' Φλέτσερ), Κάρικ, Αντερσον, Γκιγκς, Οουεν (20' Μπερμπάτοφ), Ρούνει
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Ρίτερ, Μάντλουνγκ, Ρικάρντο Κόστα, Σάφερ, Χασέμπε (71' Ζιάνι), Τζόσουε, Μισίμοβιτς, Γκέντνερ, Γκραφίτε (82' Μάρτενς), Τζέκο.


Πρώτη νίκη για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Την πρώτη της νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την Τετάρτη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπεσίκτας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της διοργάνωσης. Για την ομάδα του Χουάντε Ράμος ήταν η πρώτη νίκη μετά το 3-1 από την Βόλφσμπουργκ στην πρεμιέρα, ενώ οι Τούρκοι έμειναν χωρίς βαθμό, καθώς προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1).

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε τέρματα των Ντζακόεφ (7') και Κράσιτς (61'), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Εκρέμ Νταγκ

Σκόρερ: 7' Ντζαγκόεφ, 61' Κράσιτς - 90' +2 Νταγκ
Διαιτητής: Μανουέλ Μεχούτο Γκονζάλες (Ισπανία)
Κίτρινες: Α. Μπερεζούτσκι, Οντιά, Κράσιτς, Ιγκνιάσεβιτς - Κοϊμπασί, Σίβοκ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Χουάντε Ράμος): Ακινφέγεφ, Σεμπέρας, Ιγκνιάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Α. Μπερεζούτσκι (46' Γκριγκόριεφ), Κράσιτς, Μαμάγεφ, Οντιά, Μαρκ Γκονζάλες (80' Σενίκοφ), Ντζαγκόγεφ, Νέσιντ (64' Ράχιμιτς).
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Μουσταφά Ντενιζλί): Ρουστού, Κας, Σίβοκ, Φεράρι, Κοϊμπασί, Ερνστ, Νταγκ, Νόμπρε, Τέλο (75' Μπομπό), Χολόσκο (34' Σίμσεκ), Νιχάτ (73' Οζκάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια: