Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Raikkonen: «Ίσως συνεχίσω, ίσως όχι»



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το τι θα κάνει του χρόνου ο Kimi Raikkonen ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τη Ferrari παραχωρώντας τη θέση του στον Fernando Alonso.

Ο Φινλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Formula 1, ενώ ξεκαθάρισε πως θα μείνει στο σπορ μόνο σε περίπτωση που βρει θέση σε κάποια μεγάλη ομάδα η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να παλέψει για το Πρωτάθλημα.

«Προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αν θέλω να συνεχίσω τους αγώνες ή όχι. Είχα συμβόλαιο για του χρόνου, αλλά τώρα δεν έχω, οπότε αυτό αλλάζει τα πράγματα. Έτσι, ίσως τρέξω του χρόνου, ίσως πάλι όχι», είπε ο Φινλανδός πιλότος που οι πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στη McLaren Mercedes.

O ίδιος πάντως απέφυγε να μιλήσει επί του θέματος και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τους αγώνες Ράλι παίρνοντας μέρος στο WRC: «Ναι υπάρχει η πιθανότητα να μετακομίσω στο WRC, ταυτόχρονα όμως υπάρχει και πιθανότητα να συνεχίσω στη Formula 1. σίγουρα θα αποφασίσω πριν την έναρξη της σεζόν! Αν αποφασίσω να μείνω στη Formula 1, δεν θα πάω σε κάποια από τις μικρές ομάδες, όπου δεν θα έχω τη δυνατότητα να παλέψω για το Πρωτάθλημα. αν τρέξω του χρόνου, ο στόχος μου θα είναι να στεφθώ Πρωταθλητής, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκομαι στη Formula 1. Έχω πετύχει το στόχο μου, αλλά αν είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι θέλω να νικήσω περισσότερους αγώνες και Πρωταθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: