Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Νοκ άουτ ο Όουεν


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο εφιάλτης των τραυματισμών επέστρεψε για τον Μάικλ Όουεν. Ο 30χρονος επιθετικός αποχώρησε στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βόλφσμπουργκ για το Champions League (2-1) με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους για 2-3 εβδομάδες.

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις την Κυριακή, αλλά ξεκουράστηκε και πίστευε πως είναι καλά. Ίσως τον επηρέασε το βρεγμένο χορτάρι κι έπρεπε να τον αντικαταστήσω. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αυτοί οι τραυματισμοί είναι πονηροί. Είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν πιστεύω πως θα λείψει για αρκετό καιρό από τα γήπεδα», δήλωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Όουεν μετρούσε ως τώρα εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας πετύχει δύο γκολ σε πέντε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και ήλπιζε σε μία κλήση από τον Φάμπιο Καπέλο για τους αγώνες της Αγγλίας με Ουκρανία και Λευκορωσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (10 και 14 Οκτωβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: