Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μαζίνιο: "Πλασματική η θέση του Πανθρακικού"


Ο Ιομάρ Μαζίνιο στη συνέντευξη Τύπου Δίχως ίχνος υποτίμησης του αντιπάλου επιθυμεί ο Ιομάρ Μαζίνιο να παραταχθεί το Σάββατο στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό ο Αρης. Κάτι που ο Βραζιλιάνος τεχνικός κατέθεσε με έμφαση μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. "Είναι πλασματική η θέση του Πανθρακικού...".

Για τον Ιομάρ Μαζίνιο, η θέση του Πανθρακικού στη βαθμολογία είναι πλασματική. "Είναι καλή ομάδα αλλά δεν έχει τύχη στα αποτελέσματα και γι' αυτό βρίσκεται χαμηλά". Κατά συνένειπα χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αρη στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, έκανε αναφορά στον αγώνα του Σαββάτου:

"Πρέπει να την προσέξουμε πολύ αυτή την ομάδα. Έχει καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο, με καλούς ποδοσφαιριστές, μία ομάδα με ταχύτητα ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Παρόλ' αυτά πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι καλά προετοιμασμένη και ξέρει τον τρόπο να πάριε τη νίκη. Κάναμε μία πολύ καλή δουλειά όλη την εβδομάδα και ελπίζω να τα μεταφέρουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο το Σάββατο", είπε.

Για πιθανές αλλαγές που θα γίνουν ο Μαζίνιο δήλωσε: "Θα παίξουμε με πολύ διαφορετικό σύστημα. Θα υπάρχουν πολλές αλλαγές γιατί αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε και την αυριανή προπόνηση για να κρίνουμε ποία ομάδα θα παρατάξουμε για να είναι πιο ανταγωνιστική και να πάρει τη νίκη στην Κομοτηνή".

Αν αυτό το σχήμα θα έχει ομοιότητες με αυτό που παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός του Αρη υποστήριξε: "Το σύστημα παιχνιδιού που ακολουθήσαμε με τον Παναθηναϊκό μας πήγε αρκετά και ίσως μοιάζει. Θα περιμένουμε όμως την αυριανή προπόνηση".

Για το γεγονός πως οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του Αρη στο ματς με την Ξάνθη έγιναν από την δεξιά πλευρά, ο Βραζιλιάνος προπονητής απάντησε: "Δεν με προβληματίζει καθόλου. Θεωρώ ότι λειτούργησε αρκετά καλά και η αριστερή πλευρά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Γκρασιάν πήγε λίγο πιο αριστερά γιατί στον άξονα δεν υπήρχαν πολλοί χώροι. Με το πέρασμα των αγώνων νομίζω ότι θα λυθεί και αυτό το θέμα".

Ο Ιομάρ Μαζίνιο αναφέρθηκε και στον τομέα που θέλει να βελτιώσει: "Αυτό που θέλω να βελτιώσω στην ομάδα αφορά τους παίκτες που πατάνε περιοχή. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη είσοδο ποδοσφαιριστών στην περιοχή. Το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Ο Κάμπορα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή είχε καλή απόδοση, όμως στις φάσεις των γκολ ήταν μόνο αυτός και ο Κόκε στην περιοχή. Αυτό που θέλουμε είναι να πατούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές περιοχή. Δεν έχει να κάνει με τον Κόκε, τον Αμπρέου, ή τον Κάμπορα. Έχει να κάνει με το σύνολο των παικτών".

Για το αν θα αγωνιστούν μαζί Κάμπορα και Αμπρέου, όπως συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ξάνθη, ο τεχνικός του Αρη είπε: "Η ομάδα έχει πολλές επιλογές και προσπαθούμε να τις αξιοποιήσουμε. Το ζήτημα είναι να υπάρχει οργάνωση. Αν θεωρήσω για το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι το δίδυμο Κάμπορα - Αμπρέου θα είναι το καλύτερο για την κορυφή, θα ξεκινήσω με αυτούς".

Για το θέμα της φυσικής κατάστασης ορισμένων ποδοσφαιριστών είπε: "Η φυσική κατάσταση μας προβλημάτιζε από την αρχή της χρονιάς γιατί υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο ξεκούρασης. Εμείς είχαμε πάρει το πρόγραμμα της χρονιάς. Υπήρχαν οι κατάλληλοι τρόποι για να δουλέψουμε ανάλογα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές".

Για τους παίκτες που δεν έχουν ακόμη ευκαιρίες ο Ιομάρ Μαζίνιο απάντησε: "Έχει να κάνει με τις πολλές επιλογές στο ρόστερ. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους. Ο Αραβίδης είναι δουλευταράς, δεν έχει κάποιο τραυματισμό και κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: