Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Αμπρέου: «Ακόμα πιο ψηλά»

abreu_panigirismoi.jpgΕυδιάθετος παρουσιάστηκε την Πέμπτη (1/10) ο Σεμπάστιαν Αμπρέου στην βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής. Ο “Loco” επεξεργαζόταν το βραβείο που πήρε από τα χέρια του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Θόδωρο Δαλκίδη και καμαρωτός έλεγε πως στόχος τους είναι: «Να φτάσει ο Άρης ακόμα πιο ψηλά»

Ο Ουρουγουανός αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του, ενώ υποστήριξε πως οι δικοί του άνθρωποι δεν έστειλαν sms για να βγει πρώτος στον διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής. Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και τον ανέδειξε πρώτο. «Ευχαριστώ όσους ψήφισαν το δικό μου γκολ για καλύτερο της αγωνιστικής. Φυσικά πάνω απ΄ όλα ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που δημιούργησαν την ευκαιρία για να σκοράρω». Ο Αμπρέου αφιέρωσε το βραβείο αυτό: «στους συμπαίκτες μου που παίρνουν σημαντικό μερίδιο στο συγκεκριμένο γκολ. Μετά βέβαια στους οπαδούς μας που είχαν υπομονή και μας στήριξαν μέχρι το τέλος σε ένα περίπλοκο ματς».

Για την πίεση που υπήρξε στο πρόσωπο του τόνισε: «Καταρχήν πίεση νιώθουν οι εργαζόμενοι που ξυπνάν από τις 6 τα χαράματα για να δουλέψουν και στο τέλος του μήνα δεν έχουν χρήματα για να ζήσουν την οικογένεια τους. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσπαθώ να διασκεδάζω με κάθε υπευθυνότητα προς τους ανθρώπους που με έχουν φέρει εδώ. Έτσι προσπαθώ να το βλέπω».


Για το πόσο σημαντικό είναι το βραβείο γι΄ αυτόν είπε: «Κάθε βράβευση είναι σημαντική κι ευχάριστη. Αν φθάσεις στο σημείο να είσαι ο καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος θα σημαίνει ότι θα έχουμε και περισσότερους βαθμούς και θα είμαστε όλοι καλύτερα».

Για το αν του αρέσει να παίζει με παρτενέρ στην επίθεση, τόνισε: «Αυτό είναι σχετικό. Έχει να κάνει με το πώς είναι εκείνη την στιγμή η ομάδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δουλεύεις, ώστε ο προπονητής να μπορεί να σε χρησιμοποιήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή».

Ο Αμπρέου ομολόγησε ότι δεν έστειλε μήνυμα κάποιο μέλος της οικογένειας του για να πάρει το βραβείο: «Προς το παρών δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά και δεν ξέρουν να στείλουν μήνυμα. Το μοιραστήκαμε οικογενειακά όμως. Όταν ήμουν κι εγώ μικρός και σκόραρε ο πατέρας μου το απολάμβανα».


Για το αν παροτρύνει και τον γιο του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο είπε: «Μυστικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αλλά για την υγεία του είναι καλό να ασχοληθεί με τα σπορ. Είναι έμφυτο να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο».

Ενώ τέλος μίλησε και για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανθρακικό. «Κάθε τρεις βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί γιατί τα γκρουπ θα χωρίζονται σιγά – σιγά και εμείς θέλουμε να είμαστε στα γκρουπ των πρωτοπόρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: