Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

zagor-magriotis.jpgΣυνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟK είχε την Πέμπτη (1/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου ανέλυσε τα τρία ζητήματα αιχμής που απασχολούν τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας. Τη δίκαιη και ορθολογική διευθέτηση του χρέους της ΠΑΕ. Τη δημιουργία νέου Γηπέδου της ομάδας και τέλος την ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου που κατασκευάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, αποτελούμενη από τον Πολιτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννη Μαγκριώτη, το Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου, τον υπεύθυνο του Τομέα Αθλητισμού Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης Πέτρο Πετρίδη, τον Υπεύθυνο Τυπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Στεφάνου και το μέλος του Τομέα Αθλητισμού Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης Νίκο Ξυλούρη, συναντήθηκε σήμερα (1/10), με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη στα Γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλυσε τα τρία ζητήματα αιχμής που απασχολούν τη Διοίκηση και το λαό του ΠΑΟΚ:

Τη δίκαιη και ορθολογική διευθέτηση του χρέους της ΠΑΕ.

Τη δημιουργία νέου Γηπέδου της ομάδας.

Την ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου που κατασκευάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια.

Ο Γιάννης Μαγκριώτης και τα μέλη της αντιπροσωπείας αφού άκουσαν τα θέματα που έθεσε ο κος Ζαγοράκης δεσμεύτηκαν από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου να εργαστούν προς την κατεύθυνση της λύσης τους. Πιο συγκεκριμένα ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης, υπογράμμισε το δίκαιο των αιτημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεσμεύτηκε πως αυτά θα αποτελέσουν προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για τη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα:

Ως προς το θέμα του προπονητηρίου του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία ο κ. Μαγκριώτης και τα μέλη της επιτροπής τόνισαν, ότι είναι απόλυτα θετικοί με την προοπτική της ολοκλήρωσης των έργων και ότι προτίθενται να συνδράμουν με όλες τις δυνάμεις τους για την ταχεία αποπεράτωση των έργων. Άλλωστε είναι γνωστό ότι για μια σύγχρονη και ανταγωνιστική ΠΑΕ η δημιουργία ενός άρτια οργανωμένου προπονητηρίου αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

Ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα και Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης έδωσε την είδηση, επισημαίνοντας την εδώ και χρόνια διατυπωμένη θέση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης για την μελλοντική μετεγκατάσταση του γηπέδου του ΠΑΟΚ εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος. Η ανταλλαγή του οικοπέδου όπου σήμερα βρίσκεται το γήπεδο της Τούμπας με οικόπεδο του δημοσίου εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης, είναι μια από τις υλοποιήσιμες προτάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία εκτός των άλλων αποτελεί και ιδιαίτερα θετική προοπτική για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που θα αποκτήσει χώρους πρασίνου, ιδιαίτερα σε μια πυκνοδομημένη περιοχή, όπως αυτή της Τούμπας. Τα παραπάνω μέλη του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκαν ότι θα συνεργαστούν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από την επόμενη μέρα των εκλογών, για την υλοποίηση αυτών δίκαιων αιτημάτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: