Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Προτάσοφ: «Θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας»

Προτάσοφ: «Θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας»

Τη δυσκολία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Όλεγκ Προτάσοφ. Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να κοιτάξουνε τον εαυτό τους και να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Δικεφάλου την προσεχή Δευτέρα…

«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε ότι τώρα γίνεται μια… φασαρία γύρω από την ομάδα, επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα, ξέρουμε ότι έχουν προβλήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να κοιτάξουμε να πάμε με ένα καλό πρόσωπο, πραγματικά πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο προπονητής του «Γηραιού», ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.
Για την κακή παράδοση που έχει ο Ηρακλής στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια, σημείωσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την παράδοση. Τέτοια παράδοση υπήρχε και με την ΑΕΚ, περίπου η ίδια. Υπάρχουν πιο μεγάλες ομάδες, μεσαίες και πιο μικρές. Δε νομίζω να παίζει ρόλο».

«Δεν πάμε σαν φαβορί»

Ακολούθως, ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε: «Οφείλουμε να φτιαχτούμε ψυχολογικά, να έχουμε πάθος, να καταλάβουμε ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Στην Καβάλα νομίζαμε ότι θα πάρουμε εύκολα ή δύσκολα αποτέλεσμα. Με τον ΠΑΟΚ δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο, κατά τα ψέματα δεν πάμε σαν φαβορί σε αυτό το ματς».

«Δύσκολο το έργο μας»

Συνεχίζοντας, ο Όλεγκ Προτάσοφ, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα, θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή, για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δε θα πάμε εκεί σαν σάκος του μποξ. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που θα παίξει με πάθος και με κόσμο. Θα μας πιέσουν, εμείς θα βρούμε τρόπους να σταθούμε στο γήπεδο με σωστές κινήσεις. Το άγχος θα το έχουν περισσότεροι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχουμε ακόμα ώρες και μέρες για να υπολογίσουμε πως θα κατέβουμε και πιο πλάνο θα ακολουθήσουμε. Στο τέλος θα φτιάξουμε τα σχέδιά μας. Θα δούμε ποιους θα χρειαστούμε και τι εντολές θα δώσουμε στα παιδιά».

«Δε μου αρέσει το χωρίς φιλάθλους»

Για το γεγονός ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι μόνο του γηπεδούχου στο ματς, ο Προτάσοφ σχολίασε: «Για μένα όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους σε όλα τα ματς. Λείπει κάτι από το ποδόσφαιρο, άμα λείπουν οι φίλαθλοι. Εμένα δε μου αρέσει αυτό».

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Προτάσοφ δε λησμόνησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Ηρακλή για τη μαζική παρουσία τους στην Καβάλα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί πραγματικά ήταν πολύ ευχάριστη εικόνα, όταν είδαμε πόσος κόσμος μαζεύτηκε. Μετά ήταν στεναχωρημένοι, η εικόνα μας δεν ήταν ανάλογη.

Καταλήγοντας, ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε σχετικά με το πώς θα αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι» το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα απ’ όλα να είμαστε λογικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα παίξουμε κλειστά, δε θα έχουμε τέτοιο κόσμο. Σε τέτοια ματς δεν έχεις τι να χάσεις, μόνο να κερδίσεις. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο. Πρέπει συνέχεια να βελτιωνόμαστε, γιατί δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι το πρωτάθλημα».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: