Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Παίρνει διαβατήριο και υπογράφει ο Νέτο


Ο Νέτο με τη φανέλα του Αρη Ο Ντάρσι Νέτο θα παραλάβει σύντομα το κοινοτικό του διαβατήριο και αυτό αποτελεί αφετηρία για να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του. Οι "κίτρινοι" περιμένουν να ταξιδέψει στην Ιταλία για να γίνει. Ιταλός κοινοτικός, μέσα στις επόμενες μέρες και όταν επιστρέψει θα υπογράψει.

Στις υπογραφές θα φτάσουν για την ανανέωση της συνεργασίας του δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι ιθύνοντες των "κιτρίνων" έχουν ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Χαβιέ Κάμπορα και οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει, προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του Αργεντινού επιθετικού.

Παράλληλα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει δικούς της δύο παίκτες που έχουν αποκτηθεί με μορφή δανεισμού. Πρώτα οι "κίτρινοι" θα μιλήσουν με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον Κριστιάν Νασούτι. Ο Αργεντινός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και ο Αρης ψάχνει να βρει μια συμβιβαστική λύση για τη ρήτρα που υπάρχει.

Τελευταίος στόχος των "κιτρίνων" είναι ο Ντάριο Φερνάντες, που έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο 31χρονος μέσος ανήκει στη Μπεϊτάρ και η διοίκηση του Αρη θα κάνει τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ο Ρονάλντο Γκιάρο συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση από την αρχή, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ο 35χρονος να προπονηθεί κανονικά, παρότι δεν είχε ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το ματς με την Ξάνθη. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, ο Ρονάλντο Γκιάρο είναι νοκ άουτ από το σαββατιάτικο ματς στην Κομοτηνή.

Ο 43χρονος τεχνικός θα προτιμήσει να προφυλάξει τον συμπατριώτη του, υπό τον φόβο της υποτροπής. Λογικά ο Γκιάρο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, ώστε από βδομάδα να είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία για το παιχνίδι της 17ης Οκτωβρίου με τον Εργοτέλη. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί οριστικά ο Γκιάρο, επικρατέστερος παρτενέρ του Νασούτι στο κέντρο της άμυνας είναι ο Ρομπέρζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: