Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Με κορυφή τον Παπάζογλου


Ο Κύρκος έχει δείξει την κόκκινη στον Παπάζογλου Έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή θα έχει ο φερνάντο Σάντος στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Τον μοναδικό ετοιμοπόλεμο φορ, Θανάση Παπάζογλου. Ο Παπάζογλου εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στον αγώνα της Νέας Σμύρνης και θα πάρει και θέση στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας.

Κατά τα άλλα θα υπάρχουν έξι απουσίες στον σχεδιασμό του Σάντος, ο οποίος κατά την χθεσινή προετοιμασία της ομάδας επιδόθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης θα ακολουθήσουν και πάλι οι Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ και Βιτόλο, ενώ πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Αμπουμπακάρι και Φιλομένο, που όλοι τους θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Δευτέρας. Ο Σάντος σχεδιάζει με 4-4-2 και τον Βιερίνια δίπλα στον Παπάζογλου κόντρα στον Ηρακλή.

Σε ένα άλλο σημαντικό θέμα, ζήτημα επιβίωσης για τον ΠΑΟΚ, τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, επανήλθε στο προσκήνιο, μετά τις επαφές της διοίκησης του Θοδωρή Ζαγοράκη με εκπροσώπους των δυο μεγάλων κομμάτων και υποψήφιους βουλευτές στις επικείμενες εκλογές της Κυριακής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Ζαγοράκης και ο πρόεδρος του ΑΣ Θανάσης Κατσαρής, στις πρόσφατες συναντήσεις με βουλευτές έθεσαν τα δυο σημαντικά θέματα που απασχολούν την ιστορική ομάδα σήμερα και βασικό των οποίων είναι το ζήτημα των χρεών και του νέου γηπέδου.

Πήραν υποσχέσεις για την ουσιαστική λύση του θέματος. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα λοιπόν με την πρόταση που είχε καταθέσει στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη, είναι πρόθυμος να προσφέρει ένα σεβαστό ποσό που περιλαμβάνει το πρωτογενές κεφάλαιο, για να λήξει το ανοιχτό αυτό ζήτημα, που καθιστά αδύνατη την ανάπτυξη της ομάδας και την αναζήτηση ή ανεύρεση ισχυρού επενδυτή.

Ο ΠΑΟΚ έλαβε υποσχέσεις βουλευτών και υπουργών των δυο μεγάλων κομμάτων της Βουλής για την ρύθμιση που προτείνει και η οποία είναι ίσως η μόνη βιώσιμη λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: