Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Μπουφόν: «Θα έγραφε ιστορία ο Ριμπερί»!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

«Γκολ του αιώνα» χαρακτήρισε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν το παρολίγον τέρμα του Φρανκ Ριμπερί στον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Γιουβέντους, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπήκε στην περιοχή του Ιταλού τερματοφύλακα, πέρασε δύο αμυντικούς των «μπιανκοέρι» (σ.σ.: τον Κιελίνι και τον Γκριγκέρα) σαν να ήταν… κώνοι και λίγο έλειψε να πετύχει ένα γκολ, που θα έγραφε ιστορία!

«Εάν είχαμε κερδίσει, θα ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος του αγώνα η Μπάγερν προσπάθησε περισσότερο, αλλά καταφέραμε και απωθήσαμε τις επιθέσεις τους. Αν συγκρίνουμε το αποψινό (σ.σ.: χθεσινό) ματς με εκείνο κόντρα στην Μπολόνια, δείξαμε καλή εικόνα και παρουσιαστήκαμε ομάδα. Η Μπάγερν επιτέθηκε παθιασμένα κατά διαστήματα, αλλά ήμασταν σταθεροί και δεν τους παραχωρήσαμε χώρους», δήλωσε ο 31 ετών πορτιέρο.

Στη συνέχεια, ο Μπουφόν μίλησε για τον Ριμπερί: «Έκανε μια εξαιρετική κίνηση ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, κάτι που άξιζε από μόνη της την τιμή ενός εισιτηρίου. Ήμασταν τετ-α-τετ και χτύπησε την μπάλα χαμηλά. Προσπάθησε να πετύχει το γκολ του αιώνα, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: