Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Νίκη για πλέι οφ η Ηλιούπολη, 3-1 την Καλαμάτα

Τη νίκη με 3-1 πήρε σήμερα η Ηλιούπολη εντός έδρας από την Καλαμάτα και διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες της για μία θέση στα πλέι οφ της Β΄ Εθνικής.Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, αφού στο 27ο λεπτό ο Ντε Βινσέτι (ο οποίος αποβλήθηκε στο 75΄) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τακίδη, διαμορφώνοντας ουσιαστικά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου (1-0).

Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη για το τελικό αποτέλεσμα και με δύο ‘κολλητά’ γκολ των Παραρά και Σαρμιέντο στο 64΄ και στο 67΄, αντίστοιχα, έδειξαν τη διάθεσή τους να μη χάσουν βαθμούς στην έδρα τους.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μουνιόθ δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του παιχνιδιού, με σουτ (3-1, 94΄). Με αυτή τη νίκη η Ηλιούπολη βρέθηκε στην έβδομη θέση του πίνακα, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη των αυριανών αναμετρήσεων.

Αντίθετα, η ‘μαύρη Θύελλα’ παρέμεινε στην προτελευταία θέση του πίνακα με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:
Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Τάκιδης, Κόλτσης, Τσιώλης, Παραράς, Δημήτρης, Ψαρρής, Γήτας (46' Σαρμιέντο), Στεφανίδης, Νατσέφσκι (89' λ.τ Αλημπάς), Κρητικός (56' Μουνιόθ), Κάμπας.
Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Ηλιόπουλος, Καμινιώτης (68' Δασκαλάκης), Τσιμικλής, Καλαγκάνης, Ντε Βινσέντι, Χρ. Κωνσταντόπουλος (87' Αντ. Κωνσταντόπουλος), Κουτσοσπύρος (72' Ετέροβιτς), Παπουτσής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παντικίδης, Πατσιάς (Μακεδονιάς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παραράς, Νατσέφσκι - Χατζής, Κουτσοσπύρος, Ηλιόπουλος, Τσιμικλής, Ψυχογιόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 75' Ντε Βινσέντι

Δεν υπάρχουν σχόλια: