Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Τσάμπιονς καπ: Έμεινε στο θρόνο της η Βουλιαγμένη!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχτηκε η Βουλιαγμένη! Τα τρομερά κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου επικράτησαν με 10-7 της Κίρισι στον τελικό του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς καπ που ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα.Καθοριστικό στοιχείο για την επικράτηση του ΝΟΒ ήταν η απόλυτη ευστοχία του με παίκτρια παραπάνω (4/4) στην τρίτη περίοδο. Στη συνέχεια με αρκετά κλεψίματα στην άμυνα, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ανέτρεψε το σε βάρος της 6-4 και πέρασε μπροστά 7-6 στο τελευταίο λεπτό του τρίτου οκταλέπτου, με σκόρερ και πάλι την αρχηγό, Αντυ Μελιδώνη.

Πολύτιμη ήταν βεβαίως και η προσφορά της Πέτρι, η οποία εκμεταλλεύτηκε το ότι οι Ρωσίδες έκλειναν τις Ρουμπέση και Γερόλυμου και σκόραρε δύο φορές σε αυτό το διάστημα.

Το δύσκολο γκολ της Τσουκαλά (το πρώτο της Βουλιαγμένης στον τελικό χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα) έδωσε στις πρωταθλήτριες Ευρώπης προβάδισμα δύο τερμάτων, 5΄44΄΄ πριν τη λήξη.

Ακόμη ένα γκολ της Χριστίνας Τσουκαλά 3.5 λεπτά πριν το τέλος, έδωσε το έναυσμα των πανηγυρισμών στην ομάδα του ΝΟΒ. Τα γκολ της Μπελιάεβα και της Λιόση απλά διαμόρφωσαν το τελικό 10-7, που διατήρησε τη Βουλιαγμένη στην κορυφή της Ευρώπης.


Tα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-4, 1-3

Tα γκολ των δύο ομάδων:

Κίνεφ (Καμπάνοφ): Μπελιάεβα 3, Γκλίζινα 2, Προκοφίεβα, Μπογκντάνοβα,

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τσουκαλά 3, Πίτρι 2, Μελιδώνη 2, Λαρά, Ρουμπέση, Λιόση

Δεν υπάρχουν σχόλια: