Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Σαμπρίνα, η άλλη Μόνικα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_AcOeHgIt2C.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4021.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4019.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4017.jpgH εντυπωσιακή Σαμπρίνα, η ...αναπληρωματική Μόνικα Μπελούτσι της Ιταλίας, έδωσε υπόσχεση για νέο στριπτίζ, εφόσον οι Τζιαλορόσι κατακτήσουν τον φετινό τίτλο. (σ.σ. Ρόμα βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Ίντερ έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του Campionato).

Την ίδια υπόσχεση είχε δώσει και το 1998, όταν ως φανατική οπαδός και μέλος του κεντρικού συνδέσμου οπαδών της Ρόμα, είχε δηλώσει πως "θα γδυθώ δημοσίως όταν η ομάδα μας πάρει το πρωτάθλημα".

Υπόσχεση που τήρησε το 2001, όταν η Ρόμα κατέκτησε το σκουντέτο. Τότε η Σαμπρίνα είχε κάνει ένα αισθησιακό στριπτίζ στο "Circo Massimo", χωρίς πάντως να βγάλει όλα της τα ρούχα (πολλοί θυμήθηκαν το περίφημο στριπτίζ της Ρίτα Χέιγουορθ στην "Γκίλντα", έστω κι αν η Σαμπρίνα δεν έβγαλε μόνο το γάντι της, καθώς έμεινε με τα εσώρουχα).

Στην πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή "Ventura Football Club", η Σαμπρίνα έδωσε εκ νέου υπόσχεση για στριπτίζ, παρότι πλέον δεν είναι μόνο 37, αλλά 46 χρόνων, γεννημένη στις 18 Ιουνίου του 1964 (δύο μήνες μεγαλύτερη από την Μπελούτσι).

"Αν πάρουμε και φέτος το πρωτάθλημα θα ξαναγδυθώ. Αυτή τη φορά, όμως, θα γδυθώ μαζί σου Σιμόνα", δήλωσε η Φερίλι, προκαλώντας την παρουσιάστρια της εκπομπής, Σιμόνα Βεντούρα. Αξιοσημείωτο είναι πως αντίστοιχη υπόσχεση έδωσε πρόσφατα και μια άλλη Ιταλίδα σταρ, η σόου γούμαν Λορέλα Κουκαρίνι, η οποία βρίσκεται στα 45 της!

Πέρα από τη Ρόμα, η Σαμπρίνα Φερίλι ασχολείται και με άλλα πράγματα. Είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη και αγαπητή στην Ιταλία ηθοποιός (ψηφίστηκε ως η πιο αγαπητή γυναίκα της Ιταλίας σε έρευνα μεταξύ ανδρών ηλικίας από 15 έως 34 ετών), με περισσότερες από 30 κινηματογραφικές ταινίες στο ενεργητικό της.

Επειδή ξέρουμε ότι θα ψάξετε τους τίτλους για να τη βρείτε, αναφέρουμε μερικούς εξ αυτών, σε μια καριέρα τουλάχιστον 25 χρόνων: Tutta la vita davanti (2008), Natale A New York (2006), Dalida (2005), Christmas In Love (2004), L'Acqua ... Il Fuoco (2003), Lives Of The Saints (2002), Le Giraffe (2000), A Ruota Libera (2000), I Fobici (1998), Ferie D'Agosto (1996), Vite Strozzate (1995), La Bella Vita (1994), Americano Rosso (1990), La Strada Di Ball (1990), Night Club (1989), Rimini Rimini (1987), Il Volpone (1987), Portami La Luna (1986), Caramelle Da Uno Sconosciuto (1986) κ.α.

Παράλληλα, ασχολείται ενεργά με την πολιτική, ως στέλεχος της ιταλικής Αριστεράς, καθώς ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της, εκπροσώπου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας. Μάλιστα, φημολογείται πως στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα θέσει υποψηφιότητα με τον συνασπισμό της Αριστεράς.

Φυσικά, πολλά στηρίζει στο υπέροχο κορμί της και στο πληθωρικό της στήθος, που τάραξε τα νερά σε ολόκληρη την Ιταλία με την προ 10ετίας γυμνή φωτογράφηση για το Max, το οποίο έγινε τότε ανάρπαστο και προχώρησε σε διαδοχικές ανατυπώσεις! Πολλές φορές αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το μέγεθος του στήθους της, με τις "κακές γλώσσες" να αναφέρουν πως είναι αποτέλεσμα πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων, ωστόσο η ίδια διαψεύδει τις φήμες, χωρίς πάντως να προτείνει "ελάτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας". Ποιος δεν θα ήθελε;

Μάλιστα, θεωρεί πως η φυσική ομορφιά της δεν ήταν το παν για την εξέλιξή της, ενώ πιστεύει πως το πιο σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητάς της είναι η ευγένεια: "Αν την έχεις, βγαίνει από μέσα σου"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: