Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Θυσίασαν αρνί για να επιστρέψουν στις νίκες!

http://www.contra.gr/images/m/pirin_1004_m.jpgΜε έναν παράδοξο τρόπο η διοίκηση της Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ προσπάθησε να κάνει την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. άνθρωποι του βουλγαρικού συλλόγου πήραν την απόφαση να θυσιάσουν ένα αρνί στο κέντρο του γηπέδου και στη συνέχεια να βάψουν με το αίμα του τις δύο εστίες, όπως αναφέρουν το Σάββατο (10/4) τα Μέσα Ενημέρωσης της βαλκανικής χώρας.

Από τα τέλη Μαρτίου όταν και ολοκληρώθηκαν οι πολύμηνες εργασίες στο γήπεδο της, η Πιρίν μετρά δύο ήττες. Η πρώτη εντός έδρας με 3-1 από την Τσερνομόρετες (ύστερα από εννέα ματς που ήταν αήττητη) και η δεύτερη από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με 2-0 που την "βύθισε" στην 10η θέση της βαθμολογίας.

"Εμείς απλά πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να χάσουμε πάλι στην έδρα μας. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές μας νιώθουν περίεργα όταν αγωνίζονται στο γήπεδο μετά από τα έργα που έγιναν. Φαίνεται σαν να περπατάνε πάνω σε βελόνες", δήλωσε ο τεχνικός της βουλγαρικής ομάδας, Στέφαν Γκροζντάνοφ.

Το Σάββατο (10/4), η Πιρίν υποδέχεται την Μπερόε Στάρα Ζαγόρα και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η θυσία του καημένου του ζώου θα φέρει "γούρι" στους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: