Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ετοιμάζουν την γιορτή του ΠΑΟΚ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/6a06f2b8b99d5b85ac85fdac5fff6b11_L.jpg?1270874193?1270874193?1270874193Την γιορτή του ΠΑΟΚ περιμένουν πως και πως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» του Βορρά, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά αποφασίστηκε να εορταστεί η ημέρα ίδρυσης του συλλόγου με την παρουσία του συνόλου των αθλητών από όλα τα αθλητικά τμήματα των «ασπρόμαυρων» και την συμμετοχή του κόσμου. Ως ένα μεγάλο «στοίχημα» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται η Κυριακή, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του «Δικεφάλου» του Βορρά θα εορταστούν με επίσημο τρόπο τα 84 χρόνια που συμπληρώνονται από την ίδρυση του μακεδονικού συλλόγου, ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι η «PAOK Sports Arena» θα κατακλυστεί από πολλούς φιλάθλους της ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι λόγο των αγωνιστικών υποχρεώσεων που υπάρχουν στα αθλητικά τμήματα του ΠΑΟΚ θα είναι απόντες αρκετοί ποδοσφαιριστές από την γιορτή, αφού οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την Καβάλα στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της ίδιας μέρας, κάτι όμως που είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Το σίγουρο είναι ότι το «παρών» θα δώσει «αντιπροσωπεία» του «ποδοσφαιρικού» ΠΑΟΚ με ...μπροστάρη τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη και αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ το ίδιο θα γίνει και με την ομάδα ποδοσφαίρου των γυναικών του «Δικεφάλου».

Με αφορμή τον εορτασμό των 84 ετών από την ίδρυση του συλλόγου ο σύνδεσμος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμός μας εύχεται χρόνια πολλά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα χρόνια που θα ακολουθήσουν να βρουν όλους όσοι αποτελούν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ιστορικού μας συλλόγου πάνω από όλα υγιείς, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερους τίτλους και διακρίσεις, εντός και εκτός Ελλάδας, σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί η αθλητική οικογένεια του «Δικεφάλου» μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: