Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μόνο νίκη βλέπει η Δόξα Δράμας

Το... τρίποντο ενδιαφέρει αποκλειστικά τη Δόξα Δράμας στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «μαυραετοί» θα έχουν τη δυναμική συμπαράσταση του κόσμου τους, που αναμένεται να παίξει τον δωδέκατο παίκτη και να τους οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου τους. Το ευχάριστο για τον Στράτο Βουτσακέλη, που θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, είναι πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Απλά ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον δυνατό αντίπαλο και παράλληλα να εμπιστευτούν τις δυνατότητές τους.

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό (11/04, 16:00) αποτελείται από τους εξής: Γαλακτερό, Γκίκα, Καρατζιοβαλή, Μαχαιρούδη, Μουρατίδη Λ., Μουρατίδη Χ., Μπαξεβανίδη, Πακάλτση, Άγγο, Παπαθανασίου, Παρμαξίδη, Πινδώνη, Σαμαρά, Τοπαλίδη, Τσουκαλά, Χλωρό, Βαν Ες, Γκονζάλες, Ρομπίνιο και Μαρκόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: