Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Προπονήθηκε ο Βιεϊρίνια

Προπονήθηκε ο Βιεϊρίνια

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Καβάλα. Οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα, στη Σουρωτή. Ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε κανονικά και συμμετείχε σε όλη την προπόνηση, εκτός του τελευταίου μέρους, όπου η ένταση αυξήθηκε στο μίνι δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ των 7 ατόμων το καθένα. Προτιμήθηκε να προφυλαχτεί ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα βρίσκεται κανονικά στη βασική ενδεκάδα κόντρα στον ΑΟΚ.

Εκτός ο Κουτσιανικούλης

Αυτός που δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχή ημέρα ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων από ένα χτύπημα στο εσωτερικό διπλό της Τετάρτης με τους νέους. Ουσιαστικά, η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί σήμερα. Ατομικά γυμνάστηκε για μία ακόμη μέρα και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο. Η σημερινή (16.30) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα. Αμέσως μετά ο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή, στην οποία αν δεν συμπεριληφθεί ο «Κούτσια» αναμένεται να επιλεγεί ο νεαρός Κρίστιαν Μίλιεβιτς.
Έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα έδωσε χθες ο Σάντος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έριξε βάρος στο πως θα αναπτύσσεται η ομάδα ξεκινώντας από τα μετόπισθεν και περνώντας από τα κεντρικά χαφ να φτάνει η μπάλα στα πλάγια, από όπου οι ακραίοι (Αραμπατζής, Μουν, Εντίνιο, Βιεϊρίνια στα δεξιά και Λίνο, Μίλιεβιτς, Σορλέν στα αριστερά) σέντραραν συνεχώς. Ο Σάντος έδειξε ιδιαίτερα απαιτητικός και γι’ αυτό έκανε διαρκώς παρατηρήσεις και επισημάνσεις στους παίκτες του, μη διστάζοντας να δείχνει και τη δυσφορία του όταν δεν «έβγαιναν» οι φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: