Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Αρης-Να διατηρήσουν το καλό «πρόσωπο»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/38e9c381cbc0793cb1e5c2d0447601c2_L.jpg?1270877666?1270877666?1270877666Στην άκρη αφήνουν την ...φρενίτιδα του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στον Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μεριέμ και Χαβίτο ο «γρίφος» της αρχικής ενδεκάδας.Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να ...περιμένει σύμφωνα με τον τεχνικό του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αφού οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα και στόχος του Αργεντίνου προπονητή του μακεδονικού συλλόγου είναι η διατήρηση του καλού αγωνιστικού «προσώπου» στα δύο τελευταία παιχνίδια της Superleague.
Το κίνητρο για τον Άρη πάντως, είναι και οικονομικό, αφού οι «κίτρινοι» με κάθε νίκη που κάνουν στην Superleague εισπράττουν 51.000 ευρώ, καθώς ο κάθε βαθμός πριμοδοτείται με 17.000 ευρώ και στην περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς κερδίσουν και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Αστέρα στην Τρίπολη και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη φτάνουν τους 52 βαθμούς και αυξάνουν το μπόνους στο ποσό των 884.000 ευρώ.

Ο «Έκτωρας» δοκίμασε σε κάθε θέση όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, προκειμένου να προχωρήσει στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, ενώ παρέταξε δύο ομάδες με βασικούς και αναπληρωματικούς με το αγαπημένο του 4-4-2 κατά τη διάρκεια του «οικογενειακού» διπλού της Παρασκευής.

Ο «γρίφος» για τον προπονητή του Άρη έχει δύο ...ονόματα, αφού ο Καμέλ Μεριέμ και ο Χαβίτο «παίζουν» για την θέση του δεξιού χαφ στην αρχική σύνθεση της ομάδας που θα παραταχθεί στην Τρίπολη.
Κατά τα άλλα, Ο Θέμης Κουλουχέρης αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Κριστιάν Νασούτι στο κέντρο της άμυνας.
Παράλληλα, ο Ρονάλντο Γκιάρο ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική, ακολούθησε όμως ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης περισσότερο για προληπτικούς λόγους και είναι στην ευχέρεια του Κούπερ το αν θα τον προφυλάξει ή θα τον χρησιμοποιήσει απέναντι στον Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: