Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Νέα επίθεση Φέργκιουσον σε Μπάγερν

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8fa89d11a4fc19bfe6bd16930e5ddbdf_L.jpg?943912800?943912800?943912800Φαίνεται πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπορεί ακόμα να δεχτεί τον αποκλεισμό από την Μπάγερν και συνεχίζει και τα βάζει με τους Βαυαρούς για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Σκωτσέζος τεχνικός αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη για τις κατηγορίες κατά των Γερμανών και συνέχισε στο ίδιο ύφος.Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είχε χαρακτηρίσει τους Βαυαρούς ως τυπικούς Γερμανούς οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να αποβληθεί ο Ράφαελ και να μείνει με παίκτη λιγότερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση της Μπάγερν με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ούλι Χένες, να δηλώνει ότι ο Φέργκιουσον δεν ξέρει να χάνει. Ο Σκωτσέζος τεχνικός όμως, φαίνεται πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό και συνεχίζει τις επιθέσεις. «Νομίζω ότι οι Γερμανοί απογοήτευσαν με την συμπεριφορά τους που κατάφεραν να αποβληθεί ο Ράφαελ. Εάν δε το παραδέχονται τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Πιστεύω ήταν άδικο, τελείως άδικο. Κατάφεραν να αποβάλουν το παιδί. Επηρέασαν τον διαιτητή. Είμαι απογοητευμένος με αυτή την συμπεριφορά. Ο προπονητής τους, Λουίς Φαν Γκάαλ είχε μιλήσει για το πόσο δίκαιο είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά εδώ δεν μιλάμε καθόλου για δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: