Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Κρούση σε Μορένο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a59f8e3630c996396b21b4c0e06a1826_L.jpg?1270869165?1270869165

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται στην Κολομβία και «τσεκάρει» τον ταλαντούχο άσο αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν λαβράκια. Ο άνθρωπος των «ερυθρολεύκων», πάντως, έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή του στον παίκτη της Ατλέτικο Νασιονάλ, μιας και πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος. Μάλιστα θα αγωνιστεί αύριο με την Κορτουλουά και ο σκάουτερ των Πειραιωτών θα μπορεί να έχει καλύτερη άποψη αφού θα τον παρακολουθήσει από κοντά.

Ο Μορένο αποτελεί το καλύτερο δεκάρι αυτή την στιγμή στην Κολομβία και κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ με την Ενβιγκάδο (πρώτη ομάδα του) να διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του. Ο 24χρονος άσος έχει πάρει μια γεύση από την Ευρώπη καθώς το 2007 δοκιμάστηκε για περίπου πέντε μήνες στη Σεντ Ετιέν αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Μορένο: «Με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»

Ο Κολομβιανός δεν θα έλεγε όχι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα όπως δήλωσε στη «SportDay»: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Ελλάδα. Με τα θέματα αυτά ασχολείται ο ατζέντης μου. Εχω παιχνίδι και μετά θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για το αν υπάρχει κάτι. Στόχος μου είναι να πάω στην Ευρώπη αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Σαφώς και θα με ενδιάφερε η προοπτική του Ολυμπιακού. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει φανατικό κόσμο και εκεί έπαιζε ο Ριβάλντο, που είναι το είδωλό μου. Είχα ακούσει παλαιότερα για τον Ολυμπιακό ότι με κοιτάζει, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θα πρέπει να μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για κάτι πιο συγκεκριμένο. Ελπίζω, αν ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί και με θέλει, να με αφήσει η ομάδα μου να φύγω για την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: