Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Γιαννάκης: Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή( 16:00,ΣΚΑΪ) στο ΣΕΦ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε από τους παίκτες συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία.

«Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδι και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να συγκεντρωθούν μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι, ασήμαντο ή σημαντικό. Από τον αγώνα με την ΑΕΚ μπορούμε να κερδίσουμε πολλά σε πολλούς τομείς κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε"
, σημείωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Κροάτης σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Βούιτσιτς, δήλωσε: «Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Final 4 και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως και όλα που θα δώσουμε μέχρι το Παρίσι, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά.

Ήταν καλό που είχαμε κάποιες μέρες για να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και πλέον δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα. Θέλουμε σ' όλα μας τα παιχνίδια ως το Final 4 να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να προσπαθήσουμε να βρούμε όσο το δυνατόν καλύτερο ρυθμό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: