Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Σολντίνι: "Έκλεισε ο κύκλος του Σκόκο, αλλά..."


Ο Σκόκο μόλις έχει πετύχει το δεύτερο τέρμα εναντίον του  Ολυμπιακού Ο Φαμπιάν Σολντίνι, ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε ότι ο κύκλος του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ έκλεισε. Τόνισε ωστόσο πως είναι στο χέρι των ανθρώπων του "δικεφάλου" να τον πείσουν να μείνει, αφού του αρέσει η Αθήνα...

"Μολονότι εκτιμούμε πως ο κύκλος του Σκόκο στην ΑΕΚ αγωνιστικά έχει κλείσει, αν η πρόταση ανανέωσης είναι πάρα πολύ καλή οικονομικά και μας ικανοποιεί, θα την αναλύσουμε. Ο Νάτσο είναι ευτυχισμένος στην Αθήνα και αυτό η ΑΕΚ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Ας τον πείσει λοιπόν να μείνει", δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του 24χρονου επιθετικού.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ποιές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του: "Υπάρχει ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προτάσεις από τη Χετάφε, τη Λάτσιο, τη Τζένοα, αλλά και από κάποιες αγγλικές ομάδες. Θα ακούσουμε όλες τις προτάσεις, αφού όμως πρώτα μιλήσουμε με την ΑΕΚ και ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την ομάδα του".

Την Τρίτη (13/4) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Έλληνα μάνατζερ του Σκόκο, Παύλου Διαννή με τον Σταύρο Αδαμίδη. Όπως έχει διαρρεύσει πρόθεση του προέδρου της "Ένωσης", είναι να προτείνει επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού (το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011 με ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: