Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Επιστράτευση στον Ηρακλή

Επιστράτευση στον Ηρακλή

Η απόφαση ελήφθη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ηρακλής θα πορευτεί με μια διοίκηση από το Πρωτοδικείο, που θα προέρχεται από τις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να κατατεθεί η πρόταση στο πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ώστε να δημιουργηθεί διοίκηση και να αρχίσουν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτό το διάστημα στην Μίκρα.
Ολόκληρο το Σαββατοκύριακο υπήρξαν διαβουλεύσεις προκειμένου να καταλήξουν στα άτομα που θα προταθούν μέσω του ΓΣ στο πρωτοδικείο.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες αφού δεν είχαν κατασταλάξει στα άτομα αφού υπήρξαν ορισμένες αποχωρήσεις και αρνήσεις στις αρχικές δεσμεύσεις τους. Παρόλα αυτά μετά από προσπάθειες που έγιναν βρέθηκαν τα πάντα άτομα που είναι απαραίτητα προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ώστε να ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια. Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστράτευση όλων των Ηρακλειδέων που θα επιχειρήσουν να δείξουν ότι μπορούν να ανταπεξλέθουν των δυσκολιών και να βγάλουν το κάρο από την λάσπη.
Κρίνεται απαραίτητο να μείνουν στην άκρη οποίοι εγωισμοί υπάρχουν , αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, αφού προέχει να συμβάλουν για την προσπάθεια που θα γίνει. Γιατί υπάρχει μεγάλο ρίσκο και αν δεν βοηθήσουν όλοι δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα.
Το δεύτερο και ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι θα επιχειρηθεί να βρεθούν άμεσα χρήματα ώστε να τακτοποιηθούν οι περιπτώσεις που είναι σε προτεραιότητα για να μην τεθεί θέμα μη συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.
Το πρώτο στοίχημα είναι να αποκτηθεί η συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και για αυτό απαιτούνται ορισμένες διαδικασίες. Καταρχήν να μαζευτούν οι υπογραφές όλων των παικτών και του προσωπικού μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2009.
Με μια πρώτη προσπάθεια που έγινε υπολογίστηκε ότι το ποσό που χρειάζεται είναι περίπου 150 χιλιάδες ευρω και θα πρέπει να βρεθούν μέσα στις επόμενες μέρες.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: