Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Λόπεζ : "Μας επηρέασε η ατμόσφαιρα"

http://www.sport24.gr/ast/cov/la/lazio_2010_5_3_8_54_42_b.jpgΤην παραδοχή ότι οι παίκτες της Λάτσιο επηρέαστηκαν από το κλίμα που επικρατούσε στις εξέδρες, με τον κόσμο της ομάδας τους να έχει ταχθεί ουσιαστικά υπέρ της Ίντερ προκειμένου να μην καταλήξει ο τίτλος στη Ρόμα, έκανε ο βοηθός προπονητή των "λατσιάλι" Τζοβάνι Λόπεζ."Αν μας επηρέασε η συμπεριφορά των οπαδών; Ελαφρώς μας επηρέασε. Προσπαθήσαμε μέσα στην εβδομάδα να απομονωθούμε από αυτό το σουρεαλιστικό περιβάλλον, όμως δεν ήταν εύκολο.

Ξεκινήσαμε το ματς με τα κατάλληλα κίνητρα",
τόνισε ο βοηθός του Έντι Ρέγια (ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα να καθήσει στον πάγκο), για να προσθέσει:

"Το τιμ είχε εστιάσει την προσοχή του σε αυτά που εκτυλίσονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ταυτόχρονα όμως είχαμε αντιληφθεί ότι όλο το στάδιο επευφήμησε όταν σκόραρε ο Βάλτερ Σάμουελ.

Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε αρκετά καλά, όμως όμως δεχτήκαμε το δεύτερο τέρμα καταρρεύσαμε."

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Κριστιάν Μπρόκι, ο οποιός υποστήριξε ότι η ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο επηρέασε την ομάδα κόντρα στην Ίντερ:

"Στην πρωτεύουσα υπάρχει μία παράδοξη κατάσταση. Έχουμε επίγνωση του αθλητικού μίσους που υπάρχει μεταξύ της Λάτσιο και της Ρόμα όμως εμείς δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα.

Χάρη στην ισοπαλία της Αταλάντα (1-1 με Μπολόνια) παίξαμε με μεγαλύτερη ηρεμία, όμως δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει τη σωτηρία.

Θα υποφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό το βράδυ είχαμε την ευκαιρία να πάμε διακοπές. Ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα τελειώσει σύντομα, για να επιστρέψουμε δυναμικά στους μεγάλους την επόμενη χρονιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: