Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Το Πρωτοδικείο δίνει λύση


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κατατέθηκε σήμερα η λίστα με τα ονόματα που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση του Ηρακλή που θα προκύψει μέσω του Πρωτοδικείου. Πρόκειται για τους Δημήτρη Δημητρίου, Αλέξη Κεσόπουλο, Θεόφιλο Πατέλη, Ευάγγελο Μιναρετζή και Ιωάννη Τάκη. Τις διαδικασίες κινεί ο νομικός Θανάσης Παπαζαΐτης που μίλησε στον "Libero" ανέφερε για την διαδικασία.

«Από τις 13.45 σήμερα αναλαμβάνουν και επίσημα την ΠΑΕ Ηρακλής και θα τρέξουν πλέον όλα τα θέματα της ομάδας. Η διοίκηση του ερασιτέχνη όρισε τους ανθρώπους αυτούς από την οικογένεια του Ηρακλή και έχουν αναλάβει πλέον το δύσκολο έργο να βάλουν τάξη στην ομάδα. Η διάρκεια της θητείας είναι εξάμηνη αλλά μπορεί να παραταθεί, αν και θέληση όλων είναι να βρεθεί σύντομα μια μόνιμη λύση και η ΠΑΕ Ηρακλής να βρει τον δρόμο και να συνεχίσει την πορεία της όπως πρέπει. Αυτοί οι 5 κύριοι που ανέλαβαν σήμερα την διοίκηση, θα συγκροτηθούν άμεσα σε σώμα και πιστεύω ότι σύντομα θα συγκαλέσουν έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ και θα έχουν ως πρώτη προτεραιότητα να φροντίσουν ώστε να πληρώσουν και να αναλάβουν τα χρέη της ΠΑΕ, αυτοί που τα δημιούργησαν».

Τα ονόματα που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο των «κυανολεύκων» έχουν προταθεί από τη γενική συνέλευση της κατάληψης και προέρχονται από την οικογένεια του Ηρακλή. Κάτι που σημαίνει πως θα έχουν τη στήριξη του κόσμου για να πραγματοποιήσουν το έργο τους. Ερωτηματικό αποτελεί η ανεύρεση οικονομικών πόρων για να καλυφθούν άμεσα κάποιες οφειλές καθώς απουσιάζει το όνομα ενός ισχυρού παράγοντα.

Στις άμεσες ενέργειες έρχεται να προστεθεί η προσωρινή λήξη της κατάληψης στα γραφεία της ΠΑΕ, για να ξεκινήσει τις εργασίες το νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς ο κόσμος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις ώστε τα χρέη να πληρωθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: