Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Υποδοχή …με αποδοκιμασίες στο ξενοδοχείο!

Υποδοχή …με αποδοκιμασίες στο ξενοδοχείο!

Αγανακτισμένος ήταν ο κόσμος του Άρη. Όχι τόσο πολύ για την ήττα, αλλά γιατί είδαν 13 παίκτες άψυχους στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Και αυτό είναι που ενόχλησε τους περισσότερους. Τέτοια παιχνίδια κερδίζοντας μόνο με ψυχή, πάθος και αυτοσυγκέντρωση. Τίποτα από αυτά τα τρία όμως δεν είχαν χθες όσοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να αγωνιστούν. Και αυτό είναι που ενόχλησε περισσότερο από κάθε άλλο.
Θέλοντας να εκφράσουν έτσι την αγανάκτησή τους, αλλά και να… αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές του Κούπερ, μία μερίδα οπαδών του Άρη επισκέφτηκε τα ξημερώματα το ξενοδοχείο της ομάδας. Με το που επέστρεψε το λεωφορείο της αποστολής από την Τούμπα, οι αγανακτισμένοι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα (φραστικά εννοείτε) τους «κίτρινους», οι οποίοι κατάλαβαν το πόσο πολύ ήθελε ο λαός αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς οι ίδιοι δεν έκαναν τίποτε για να το διεκδικήσουν.
Μην ξεχνάμε ότι ο λαός του Άρη, παρότι πληγωμένος, πικραμένος και απογοητευμένος από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου βρέθηκε ύστερα από 4 ημέρες στο Κλεάνθης Βικελίδης, το γέμισε και χειροκρότησε από την αρχή τους παίκτες της ομάδας, δείχνοντάς τους στήριξη και στέλνοντάς το μήνυμα ότι πάντα θα είναι δίπλα τους. Η χθεσινή όμως τραγική και άψυχη εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα λογικό ήταν να τους απογοητεύσει και παράλληλα να εξαγριώσει πολλούς από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: