Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Αποφασίζει ο Μπενίτεθ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e85fe49f673f57e70f52887795c1a907_L.jpg?1272862734?1272862734?1272862734Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει κατά μεγάλο ποσοστό η παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ στην Λίβερπουλ. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας η οποία θα κρίνει το μέλλον του στην ομάδα. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ράα Μπενίτεθ να συνεχίζει τη καριέρα του στην Γιουβέντους αυξάνονται κάθε μέρα, αλλά ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο να παραμείνει στο «Άνφιλντ» εφόσον λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι η ομάδα θα ενισχυθεί στις μεταγραφές.

«Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο τις επόμενες ημέρες. Έχω συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Ισπανός και συνέχισε: «Οι οπαδοί θέλουν να ξέρουν αν θα παραμείνω, αλλά εγώ σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι με τη Χαλ».

Στη συνέχεια ο Μπενίτεθ πέρασε στην αντεπίθεση: «Τα τελευταία δύο χρόνια ο προπονητής παίρνει την ευθύνη για όλα. Η πραγματικότητα, όμως είναι άλλη. Αν συγκρίνεις τα χρήματα, τη δύναμη και τις επιλογές που έχει στις μεταγραφές η κάθε ομάδα, και αναλύσεις όλα τα στοιχεία, τότε θα έχεις λάβει τις απαντήσεις. Οι οπαδοί είναι πολύ έξυπνοι και γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι ξεκάθαρο το πώς έχουν τα πράγματα τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε. Την νέα σεζόν θα πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Γιατί εάν κάνουμε έστω κι ένα λάθος, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: