Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δημητριάδης: Αλλοίωση αποτελέσματος. Ρωτάμε γιατί;

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_zjetOcV0AB.jpgΤηλεφωνική παρέμβαση στην βραδινή εκπομπή του Novasports έκανε ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, ώστε να εκφράσει τα παράπονά του για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Κρίμα και αδικία. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι πλασματικό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε και να δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Δεν έχουμε μάθει όμως να νικάμε έτσι».

Όσον αφορά το πέναλτι του Καφέ, που δόθηκε, του Σκόκο που ζητάει η ΑΕΚ, αλλά και το γκολ του Μανωλά που ακυρώθηκε, σημείωσε: «Είδα με προσοχή τις φάσεις και δείτε την έκφραση του Ζεβλάκοφ στην φάση του πέναλτι. Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι στον Καφέ. Ο Ζεβλάκοφ βρίσκει τον Καφέ. Δείτε τις άλλες φάσεις που είναι ξεκάθαρες. Αποδείχθηκε πάλι πως ο κ. Τριτσώνης είναι… λίγος για τέτοια παιχνίδια. Για ακόμα μία φορά η διαιτησία ήταν εις βάρος της ΑΕΚ.

Αναρωτιόμαστε γιατί; Συνυπεύθυνοι είναι βέβαια και οι βοηθοί εκτός από τον κ. Τριτσώνη. Στην φάση που γίνεται πέναλτι στον Σκόκο, ο επόπτης είναι δίπλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: