Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Εχασε από τον Φουρτάδο και υποβιβάστηκε...


Ασταμάτητος ο Φουρτάδο στο παιχνίδι με την Καλαμάτα Ο Ιωνικός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι με την Καλαμάτα, της οποίας επιβλήθηκε 3-1. Η ομάδα της Μεσσηνίας πλέον δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία και του χρόνου θα παίζει στη Γ' Εθνική, όπως και το Αιγάλεω. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ο Φουρτάδο, που πέτυχε χατ τρικ.

Ο Ιωνικός, από την πλευρά του, θα διεκδικήσει την παραμονή του μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

To παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο αλλά η Καλαμάτα ήταν αυτή που είχε την ουσία καθώς στο 32' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στι σκορ. Στο λεπτό αυτό, ο Ντε Βινσέντι επιχείρησε σέντρα και ο Α. Κωνσταντόπουλος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή.

Ο Ιωνικός ευτύχησε να φτάσει στην ισοφάριση με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47' όταν ο Μακράκης τροφοδότησε τον Φουρτάδο και εκείνος με γυριστό βολέ, νίκησε τον τερματοφύλακα Μπαλτιμά και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Νεάπολης στο 63' με δυνατό σουτ έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ελ Χαλαουάνι.

Ο Ιωνικός αλλά και ο Φουρτάδο είχαν πάρει... μπρος και στο 68' ο επιθετικός των γηπεδούχων πέτυχε χατ τρικ καθώς σκόραρε με κοντινή κεφαλιά αξιοποιώντας τη σέντρα του Γάλα, διαμορφώντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Πουρής, Λανγκλέ, Μπάγιτς, Φουρτάδο, Μακράκης, Ερρίκος (41' Σάλτο), Ευαγγελάτος (60' Γάλας), Κεφαλούκος, Μπέριος, Ρουσάκης (77' Απ. Παπαζούδης), Ελ Χαλουάνι.
Καλαμάτα (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Μπαλτιμάς, Σιλά (69' Καμινιώτης), Πουρτουλίδης (56' Χ. Κωνσταντόπουλος), Παπουτσής, Τσιμικλής, Τάσιτς, Ντε Βιντσέντι, Ετέροβιτς, Ψυχογιόπουλος, Καλαγκάνης, Α. Κωνσταντόπουλος (85' Δασκαλάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: