Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Οριστικά Πέμπτη το ΑΕΚ-Άρης

Ο αγώνας ΑΕΚ-Άρης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ μετατέθηκε για Πέμπτη, λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ ενώ πρόβλημα υπάρχει και με το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Άρη ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη αλλά η απεργία των δημόσιων υπαλλήλων εμπόδισε την διεξαγωγή του στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τη μετάθεση.

«Η Super League λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων, ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μετατίθεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαϊου και ώρα 19:00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στο ΟΑΚΑ και τις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, στη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 5 Μαϊου. Επισημαίνεται ότι πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ είναι η διεξαγωγή των αγώνων όπως αυτοί ορίζονται εξαρχής και οποιαδήποτε αλλαγή στο αγωνιστικό πρόγραμμα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και λόγω αντικειμενικών αιτίων, ή ανωτέρας βίας».

Η Σούπερ Λίγκα επιθυμεί μετάθεση και του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Και εκεί φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα καθότι εκτός των άλλων την Τετάρτη αναμένεται να απεργήσουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: