Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Σένσι: "Θα ντρεπόμουν στη θέση της Ίντερ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/se/sensi_2010_5_3_10_28_41_b.jpgΗ παθητική στάση των παικτών της Λάτσιο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Ίντερ αλλά και η επιθυμία των ίδιων των οπαδών της να μην πάρει θετικό αποτέλεσμα ώστε το σκουντέτο να μην πάει στα χέρια του "εχθρού" (Ρόμα) συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις στην άλλη πλευρά της πόλης.Έτσι μετά τον Τζαν Πάολο Μοντάλι που δήλωσε ευθαρσώς ότι "μεγαλύτερος χαμένος από το ματς ήταν ο αθλητισμός και το ιταλικό ποδόσφαιρο", τη σκυτάλη στην κριτική στους "λατσιάλι" πήρε η Ροζέλα Σένσι, με την πρόεδρο των "τζαλορόσι" να συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο και στη συνέχεια να κατακεραυνώνει τους "αετούς".

"Μετά από αυτό που έχουμε δει, το να χαρακτηρίζουμε το πρωτάθλημά μας το ομορφότερο στον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από παράδοξο. Εγώ αν ήμουν στη θέση της Ίντερ θα ντρεπόμουν να πάρω τη νίκη με τέτοιο τρόπο.

Πάντως είμαι σίγουρη για ένα πράγμα: η χαρά των οπαδών της Ρόμα δεν είναι μικρότερη από εκείνη των οπαδών της Ίντερ",
δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Όπως αναφέρει μάλιστα η "Gazzetta dello Sport", άνθρωποι της Ρόμα εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν επίσημη διαμαρτυρία για το Λάτσιο-Ίντερ, ενώ είναι πολύ πιθανό να τεθεί εκ νέου το ζήτημα της κοινής ώρας έναρξης των αγώνων, ώστε οι ομάδες να μην επηρεάζονται από αποτελέσματα που έχουν προηγηθεί.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

dhladh eprepe na katsei na xasei h inter? ayth ftaiei? kyria sensi as mhn ekane o arxhgos sas thn aparadekth xeironomia stous opadous ths latsio ekei giati den milhsate?