Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Βιτόλο: «Καθοριστικό ρόλο η Τούμπα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/80c3c842adbbf1b6402f892d4e37b73e_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η έδρα και το γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της πρώτης θέση στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον αμυντικό μέσο του «δικεφάλου» Βίκτορ Βιτόλο. Σαβίνι: «Χρειαζόμασταν τη νίκη». Στο πόσο σημαντική είναι η νίκη επί του Άρη και στον ψυχολογικό τομέα στάθηκε αρχικά ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ Βίκτορ Βιτόλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι μία μεγάλη ψυχολογική νίκη. Εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών θα βοηθήσει για την συνέχεια και ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για ματς με Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό την Τετάρτη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Με την βοήθεια της Τούμπας ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε».

Για κούραση:
«Αυτή την στιγμή υπάρχει κούραση, αλλά η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες».

Για Τούμπα: «Πιστεύω ότι όπως και στο πρωτάθλημα η έδρας έπαιζε καθοριστικό ρόλο και τώρα στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ η Τούμπα θα παίξει καθοριστικό ρόλο».


Σαβίνι: «Χρειαζόμασταν τη νίκη»

Ο Μίρκο Σαβίνι που πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη ώστε να μείνουμε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας» είπε αρχικά ο Ιταλός που υπογράμμισε: «είναι πολύ όμορφο να πετυχαίνεις γκολ σε τέτοιο ντέρμπι όμως η νίκη ήταν συνολική προσπάθεια. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό». Για το καλό αμυντικό δίδυμο που συνθέτει με τον συμπατριώτη του, Μπρούνο Τσιρίλο είπε: «Όλοι προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Νομίζω ότι πήγαμε καλά όμως αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: