Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

"Καθάρισε" από νωρίς ο Θρασύβουλος


Το γκολ του Βασιλείου... Ο Θρασύβουλος αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας και επιβλήθηκε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα προσθέτωντας στη συγκομιδή του τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το ματς ήταν αρκετά καλό, ενώ οι γηπεχούχοι είχαν θέσεις τις βάσεις της επιτυχίας από το 12' οπότε και είχαν σκοράρει ήδη δύο φορές.

Η ομάδα της Φυλής ήταν εντυπωσιακή στην έναρξη της συνάντησης και ως το 12' είχε ήδη σκοράρει δύο φορές. Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Καραμαλίκης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μίχου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Διλμπέρη.

Εντεκα λεπτά αργότερα κι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλείου με κοντινή προβολή πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες ωστόσο και η ομάδα της Αθήνας ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη και θα μπορούσε και εκείνη να σκοράρει ξανά.

Τελικά, στο 89' ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε το σκορ με προβολή του Μπλαζέφσκι, ενώ στην τελευταία ενδιαφέρουσα φάση του ματς, στο 92', ο Χασιώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς έκανε χέρι.

Θρασύβουλος (Γιάννης Πλαβούκος): Μπαρτζώκας, Πιπίνης, Χ. Μίχος, Ζώνας, Βασιλείου, Σαπάνης, Κόμπο, Κλούσενερ (57' Παληγεώργος), Ντελγκάδο (89' Χατζηπαντελίδης), Κατσίκης, Καραμαλίκης (79' Κόσλεϊ).
Αγρότικος Αστέρας (Μάκης Χάβος): Διλμπέρης, Ν. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος (25' Ναλμπάντης), Χασιώτης, Κούτσης, Τσουκαλίδης, Καθάριος (46' Ιντι), Στεφανίδης, Μπλαζέφσκι, Τσούκλης (67' Δεινόπαπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: