Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Να φέρει την σειρά στα… ίσα

Να φέρει την σειρά στα… ίσα

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, γεύτηκε την χαρά της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου με 93-83, αποτέλεσμα που δεν έδωσε όμως την πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά στον Άρη, όμως η νίκη είναι το ζητούμενο για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του προκειμένου να μείνουν… ζωντανοί στην υπόθεση πρόκριση στην ημιτελική φάση και να μην ξεκινήσουν τόσο νωρίς διακοπές. Έτσι η νίκη είναι ο μεγάλος στόχος σήμερα στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο για τους «κίτρινους» προκειμένου να ισοφαρίσουν την σειρά σε 1-1 και να περιμένουν την13η Μαίου για να επιστρέψουν στον Πειραιά για τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα.
Η αποστολή βέβαια δύσκολη απέναντι σε μία υπερπλήρης ομάδα, αλλά στον Άρη πιστεύουν στην ισοφάριση σε πρώτη φάση και θέλουν να αποδείξουν ότι ακόμα και τώρα μπορούν να σώσουν την χρονιά και να πετύχουν μία μεγάλη πρόκριση.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ, προσπάθησε στο μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμάσει την ομάδα του, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι και να ηρεμήσει τους παίκτες του που δεν μπορούσαν να χωνέψουν την συμπεριφορά των διαιτητών και τα σφυρίγματα σε βάρος τους στον πρώτο αγώνα. Ακόμα και ο ήρεμος Ντέιβιντ Μπλατ ξέσπασε μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης, ζητώντας καλύτερες συνθήκες στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Δευτέρας στο Αλεξάνδρειο. Ο προπονητής του Άρη με γραπτή του δήλωση στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ υπογράμμισε αρχικά ότι: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ. Ελπίζουμε αυτή τη φορά οι συνθήκες να είναι καλύτερες από ό,τι το Σάββατο. Εμείς έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με δύναμη και πάθος, για να τιμήσουμε τους φιλάθλους μας» ενώ έκανε και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας του Άρη να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο και να τους στηρίξει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα: «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ξανά τη στήριξη που έχουμε όλη τη χρονιά από τον κόσμο του Άρη».
Από τεχνικής πλευράς ο προπονητής των «κιτρίνων» ζήτησε από τους παίκτες του να επιβάλλουν δικό τους ρυθμό από την αρχή, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση ανάλογη του αγώνα του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: