Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Β' Εθνική Σημερα η κλήρωση

http://www.sport24.gr/ast/cov/of/ofidrama_b.jpgΣημερα στις 19.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου η κλήρωση για τους αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.Στα πλέι οφ για την μια θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ, θα συμμετάσχουν οι ΟΦΗ, Εθνικός, Πανσερραϊκός και Πιερικός, ενώ στα πλέι άουτ θα αγωνιστούν οι Θρασύβουλος, Δόξα Δράμας, Ιωνικός και Ρόδος για να αποφύγουν μια θέση που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με τον πρόγραμμα οι αγώνες των πλέι οφ και πλέι άουτ θα ξεκινήσουν στις 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 9 Ιουνίου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

1. ΟΦΗ 3

2. Εθνικός 1

3. Πανσερραϊκός 1

4. Πιερικός 0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

1. Θρασύβουλος 2

2. Δόξα Δράμας 2

3. Ιωνικός 1

4. Ρόδος 0

Νωρίτερα και συγκεκριμένα, στις 17.00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όπου θα γίνει η επικύρωση των ομάδων που προβιβάζονται απευθείας στη Σούπερ Λιγκ και των ομάδων που υποβιβάζονται απευθείας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης, θα οριστεί και ο αγώνας μπαράζ της Γ’ Εθνικής για μια θέση στην Β’ Εθνική μεταξύ του Βύζαντα Μεγάρων και των Τρικάλων. Πιθανή ημέρα διεξαγωγή του αγώνα είναι 29 ή 30 Μαΐου, ενώ πιθανές έδρες είναι τα γήπεδα της Λιβαδειάς, της Ριζούπολης (σ.σ. μόνο αν συμφωνήσουν τα Τρίκαλα) και του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: