Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Απειλή για έξωση από την Τούμπα!

http://www.sport24.gr/ast/cov/44/446703_b.jpgΤο θέμα των εργασιών για τη βελτίωση του γηπέδου της Τούμπας κυρίως στις θύρες 7 και 8 αλλά και στις 5-6 ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ «καίνε» τον ΠΑΟΚ καθώς απειλείται με έξωση από το γήπεδο του! Είναι έργα που είναι απαραίτητα ενόψει των αγώνων του Δικεφάλου στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τα οποία ζητά η UEFA από τις ομάδες, για να ανάψει το πράσινο φως και να δώσει την άδεια.

Για τα έργα που πρέπει να γίνουν απαιτείται ένα ποσό που αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ωστόσο δεν έχει δοθεί σχετική απάντηση από την Γ.Γ.Α. Αν δεν βρεθεί λύση, ο ΠΑΟΚ απειλείται με έξωση από την Τούμπα.

Έτσι λοιπόν πρέπει να γίνουν οι εργασίες στην Τούμπα, γιατί εάν πάει ο ΠΑΟΚ σε άλλο γήπεδο, θα χάσει πολλά έσοδα από τις παράπλευρες δραστηριότητες (Μπουτίκ, κυλικεία), ενώ θα πρέπει να δώσει και «ενοίκιο» στη διοίκηση του Καυτανζογλείου. Στην Τούμπα, στις θύρες που θα γίνουν τα έργα, θα δοθεί έμφαση στα θεμέλια, τις τουαλέτες και άλλα που είναι απαραίτητα.

Υπάρχει μία σκέψη για αύξηση των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με την περσινή σεζόν της τάξεως 5% – 10 % αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν η ΠΑΕ δεν πάρει την επιχορήγηση για τα έργα από την Γ.Γ.Α. η οποία προς το παρόν αδιαφορεί προκλητικά. Πηγη sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: