Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Και η Λιόν για Νίνη

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/654228_b.jpgΣτο στόχαστρο της Λιόν έχει μπει ο Σωτήρης Νίνης καθώς σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού είναι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Σιντνεί Γκοβού. Ο διεθνής Γάλλος μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Λιονέ και έχει γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι δε θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Έτσι στο "Ζερλάν" έχουν ξεκινήσει να αναζητούν το διάδοχο του και ανάμεσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι και αυτή του Σωτήρη Νίνη. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ιστοσελίδα "footmercato.net".

"Οι πρώτες κινήσεις της Λιόν αφήνουν να εννοηθεί ότι μία περίπτωση από το εξωτερικό έχει το προβάδισμα, όπως για παράδειγμα αυτή του Σωτήρη Νίνη, του πολλά υποσχόμενου νεαρού παίκτη του Παναθηναϊκού" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του RMC, ο τεχνικός της Λιόν, Κλοντ Πιέλ, έχει για πρώτη επιλογή τον Ζερεμί Μπριάντ της Ρεν, ο οποίος ήταν και ανταγωνιστής του Τζιμπρίλ Σισέ για μία θέση στην επίθεση της Εθνικής Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: