Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Νέα εποχή με Ανιέλι!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/ebd7bd69f4c3691df57b82d067dfa7be_L.jpg?1274269612?1274269612?1274269612Πρόεδρος της Γιουβέντους κι επισήμως είναι από την Τετάρτη ο Αντρέα Ανιέλι, που προχωράει ήδη σε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Ο γιος του αείμνηστου Ουμπέρτο έγινε ο πρώτος Ανιέλι μετά το 1962 που αναλαμβάνει την προεδρία της Μεγάλης Κυρίας και μετά το τέλος της συνάντησης των μετόχων την Τετάρτη, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής στους μπιανκονέρι, τόνισε έτοιμος για σκληρή δουλειά.

«Η σημερινή επισημοποίηση της ανάληψης της θέσης του προέδρου είναι ακόμη μία απόδειξη του πόσο κοντά στη Γιουβέντους είναι και θα παραμείνει η οικογένεια μου. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε. Είμαι ήδη σε συνεργασία με όλους όσοι θα βοηθήσουν ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της Γιουβέντους, που είναι πάντα γνωστοί σε όλους», ήταν τα λόγια του Ανιέλι, που άρχισε ήδη τις αλλαγές.

Ο Αλέσιο Σέκο αποτελεί παρελθόν από τη θέση του αθλητικού διευθυντή, ο Ζαν Κλοντ Μπλαν κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ή θα περιοριστούν κατά πολύ οι αρμοδιότητες του, ο Μπέπε Μαρότα ανέλαβε διευθυντής στον σύλλογο, ο Τζίτζι Ντελ Νέρι θα είναι ο νέος προπονητής και σε καίρια πόστα αναμένεται να μπουν άνθρωποι που διατηρούν, όπως και ο Ανιέλι, άριστες σχέσεις με τους Λουτσιάνο Μότζι και Αντόνιο Τζιράουντο.

Ο Αντρέα Ανιέλι γίνεται ο 25ος πρόεδρος στην ιστορία της Γιουβέντους και ο 4ος Ανιέλι που αναλαμβάνει αυτή τη θέση, μετά τους Εντοάρντο, Τζιάνι και Ουμπέρτο. Η οικογένεια Ανιέλι, άλλωστε, είναι συνώνυμο της Μεγάλης Κυρίας, καθώς έχει την πλειοψηφία των μετοχών από το 1923!

Δεν υπάρχουν σχόλια: