Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Φευγάτος ο Φάμπρεγας


Ο αρχηγός της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας Με το ένα πόδι έξω από την Αρσεναλ βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Ισπανός μέσος της ομάδας του Λονδίνου, θέλει να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα, τη Μπαρτσελόνα και για αυτό μιλώντας με τον Αρσέν Βενγκέρ του ανακοίνωσε ότι "πρέπει να φύγει".

Ο 23χρονος μέσος, εκτιμά πως η Αρσεναλ δεν έχει την δυνατότητα να κατακτήσει σημαντικούς τίτλους και πως πρέπει να πάρει μεταγραφή για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μία "πηγή" της αγγλικής ομάδας ανέφερε στη "Sun": "Ο Σεσκ μετά από εφτά χρόνια προσφοράς στην Αρσεναλ, νιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του στους "κανονιέρηδες". Η Μπαρτσελόνα είναι η μόνη ομάδα για την οποία θα άφηνε την Αρσεναλ. Αλλωστε είναι οπαδός της από τότε που ήταν μικρό παιδί".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αρσεναλ δεν θα πει "όχι" σε ένα ποσό της τάξης των 50 εκατ. ευρώ, αλλά η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα δώσει περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ίσως βρεθεί ευκολότερα η χρησή τομή, αν εκτός από τα λεφτά, η πρωταθλήτρια Ισπανίας συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα και τον Γιάγια Τουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: