Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μουρίνιο ντυμένος… μερένχες: «Οι ομάδες μου είναι πάντα ανταγωνιστικές»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_UZJ9BPwFHI.jpghttp://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/a/marca_mesa.jpgΟ Ζοσέ Μουρίνιο παίζει πολύ έξυπνα το επικοινωνιακό παιχνίδι, αφού βρήκε τον τρόπο ώστε να «φουντώσουν» και πάλι οι φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει από την επόμενη σεζόν την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης…Ο Πορτογάλος προπονητής της Ίντερ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το μέλλον τουσε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Marca», ωστόσο έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με την επιλογή του ντυσίματός του, καθώς φορούσε μία λευκή μπλούζα, που έμοιαζε πολύ με αυτές που φορούν στο τεχνικό τιμ της «Βασίλισσας»!

Ο «Special One» έβαλε συνέχεια στην κόντρα του με τη Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε να είχε δεχθεί πέντε γκολ (!) στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο: «Απέναντι στην πιο επιθετικογενή ομάδα, έπρεπε να είχαμε βάλει πέντε γκολ μέσα στο Μιλάνο. Η Μπαρτσελόνα ήταν τυχερή που δεν έφυγε με πέντε γκολ από την έδρα μας».

Ο Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει και τα σενάρια που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Μανουέλ Πελεγκρίνι: «Δύο- τρεις μέρες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Θα δούμε. Προς το παρόν σκέφτομαι πως θα πάρω το τρεμπλ με την Ίντερ».

Ο Ισπανός δημοσιογράφος ρώτησε τον έμπειρο τεχνικό και για την μεταγραφική ενίσχυση της Μπαρτσελόνα και αν αυτή θα τον… φόβιζε: «Οι ομάδες μου είναι πάντοτε ανταγωνιστικές. Είναι χτισμένες με τρομερή αυτοπεποίθηση και δεν φοβούνται κανέναν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: