Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

«Πάθος» για νίκη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8983ad0533f31ee6287bd1e4cdbaacea_L.jpg?1274241633?1274241633?1274241633Τη νίκη που θα του δώσει τη τρίτη θέση στα πλέι οφ θέλει ο Αρης. Αγώνας δρόμου για Μιχάλη Σηφάκη. Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα. Ποιο ρεκόρ μπορεί να «σπάσουν» σήμερα οι Θεσσαλονικείς.

Το μεγάλο ντέρμπι κόντρα… στον σεντονάτο ΠΑΟΚ (21:15, ΣΚΑΙ), είναι στο μυαλό όλων στις τάξεις του Άρη. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι και καλούνται να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει τη τρίτη θέση στο τουρνουά των πλέι οφ. Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος τερματίζουν στην 4η θέση και «τρέχουν» από πολύ νωρίς σε σκανδιναβικές χώρες κλπ για να σώσουν τη παρτίδα του Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν θα τους χαριστεί κανένας

Ένα ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚήΠΑΟΚ-Αρης ακόμη και φιλικό να είναι η νίκη είναι επιβεβλημένη για αμφότερους. Σαφώς και ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει να ηττηθεί μιας και έχει το κίνητρο της επικράτησης κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο Πόσο μάλλον τώρα ο Αρης μόνο αδιάφορος δεν είναι για το σημερινό ματς.

Με τον «τρελογιατρό» εκεί

Ο κόσμος της ομάδας θα γεμίσει για ακόμη μία φορά το «Κλεάνθης Βικελίδης» προκειμένου να ωθήσει την ομάδα σε μία νίκη που θα κλείσει κάπως ευχάριστα τη σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ, οι παίκτες του Κούπερ με τις εμφανίσεις τους… δεν διόρθωσαν τα κακώς κείμενα, καταστρέφοντας την καλή τους εικόνα και κάνοντας τους φίλους τους να τους αποδοκιμάζουν σε ορισμένες στιγμές.

Κίνητρο «υπέρβασης» θέσης

Ενα ακόμη στοιχείο είναι ότι με νίκη σήμερα κόντρα στον «συμπολίτη» οι «κίτρινοι» για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια θα ξεπεράσουν στην τελική κατάταξη μια από τις τρεις ομάδες του πρώην ΠΟΚ. Τελευταία φορά ο Αρης τα είχε καταφέρει την σεζόν 1983-84 όταν είχε τερματίσει τέταρτος στο βαθμολογικό πίνακα πάνω από την ΑΕΚ που είχε μείνει στην 7η θέση.

Αγωνία για Μιχάλη

Αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή παραμένει η συμμετοχή του Μιχάλη Σηφάκη. Ο Κρητικός πορτιέρο του Αρη ταλαιπωρείται από μία κάκωση στην επιγονατίδα, ενώ δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση επειδή ανέβασε και πυρετό.

Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός τον έχει μαζί του στην αποστολή και θα περιμένει κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή μέχρι να δει το τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: