Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυάδα διημέρου ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Άψογη χαρακτηρίζω καί την προ-χθεσινή μας εμφάνιση τόσο γιά την επαλήθευση τού σημειού όσο καί γιά την προσεγγισή του παιχνιδιού.Άψογη χαρακτηρίζω καί την τεράστια Ingolstadt πού μας χάρισε ένα υπέροχο διπλό στο (4,40) Καί πού σύν τοίς άλλοις την ανεβάσαμε καί στην Zweite Liga την ομαδάρα. Τα είπαμε γιά την Hansa ότι δεν άξιζε να μείνει στην κατηγορία καί έτσι έγινε, βάση της συνολικής της εικόνας πήρε τελικά αυτό πού της άξιζε, τον υποβιβασμό της στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Συνεχίζουμε καί πάμε ευθύς αμέσως στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα εκεί όπου θα ασχοληθούμε με μία δυάδα διημέρου.



Rotherham - Aldershot (1)

Επαναληπτικός ημιτελικός αγώνας των Play-off στην Legaue 2 Αγγλίας.

Πρώτος αγώνας : Aldershot - Rotherham (0-1).

Όποια ομάδα προκριθεί από την αναμέτρηση θα παίξει στον τελικό τού Wembley με φόντο την άνοδο στην Legaue 1 Αγγλίας. Κατά πάσα πιθανότητα καί εκτός απροόπτου η άλλη ομάδα πού θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό είναι η ομάδα της Dagenham and Redbridge.Καθώς στο πρώτο αγώνα κέρδισε με το εκπληκτικό 6-0 την ομάδα της Morecambe.

Προβάδισμα γιά τον μεγάλο τελικό του Wembley πήραν οί <Μυλονάδες> τoυ Rotherham μετά το διπλό πού βγάλαν μέσα στο Aldershot.Χωρίς να είναι καλύτερη από την αντιπαλό της κατάφερε με σφιχτή άμυνα να πάρει το ποθητό αποτέλεσμα. Στην κανονική διάρκεια τού πρωταθλήματος κατέχουν από της πίο δυνατές έδρες της κατηγορίας.Σε 23 αγώνες εντός, μετρούν 10 νίκες, 9 ισοπαλίες ,καί 4 μόλις ήττες.Eίναι καλή αμυντικά μιάς καί δέχεται με δυσκολία το γκόλ, τουλάχιστον στα τελευταία της παιχνίδια σε πρωτάθλημα καi μπαράζ, έχει δεχτεί 3 γκόλ μόλις σε 9 παιχνίδια.

Αν δεν με απατούν τα κιτάπια μου καί η μνήμη μου η Rotherham είναι η πίο μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα της Legaue 2 Αγγλίας αφού αγωνίζεται πάνω από 50 σερί χρόνια στην συνγκεκριμένη κατηγορία.

H Aldershot αν καί ήταν ελαφρώς καλύτερη από την σημερινή της αντίπαλο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα έτσι ώστε να αισθάνεται καλύτερα στον σημερινό επαναληπτικό.Και ενώ το παιχνίδι πήγαινε γιά το 0-0, ένα τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχον επέτρεψαν στην Rotherham να σκοράρει στο 90ο λεπτό !! Μετά βέβαια το κακό αποτέλεμα καί με τον τρόπο πού ήρθε η ήττα στο στο τέλος τού αγώνα το κλίμα στούς φιλοξενούμενους δεν είναι καί το καλύτερο δυνατό.

Τώρα πάει να διεκδικίσει την πρόκριση της μέσα στην πολύ δυνατή έδρα της Rotherham.Δύσκολη υπόθεση αν αναλογιστή κανείς πως η Aldershot δεν εμφανίστηκε καί τόσο αποτελεσματική στα εκτός έδρας της παιχνίδια ,καθώς είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.Σε 23 αγώνες εκτός έδρας έχει υποστή 10 ήττες καί έχει πετύχει 8 νίκες .Στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα συμπεριλαμβανομένου καί το προχθεσινό δέχεται σερί στατιστικά τουλάχιστον ένα γκόλ ανά αγώνα.

Το αποτέλεσμα τού πρώτου αγώνα καί το πως επετεύθει αυτό στο 90ο λεπτό, κατ΄εμέ δίνουν ψυχολογικό αβαντάζ στην γερή έδρα των γηπεδούχον.

Θα πάω με την έδρα καί θα ρισκάρω στον άσο της Rotherham.. σε απόδοση (2.20)



Universidad de Chile - Flamengo (1)

Επαναληπτικός αγώνας για το θεσμό τού Copa Libertatores.

Σκόρ πρώτου αγώνα : Flamengo - Universidad de Chile (2-3).

Σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση τού θεσμού έχει πάρει η ομάδα από την Χιλή καθώς πέρασε μέσα από την Βραζιλία με το εντυπωσιακό σκόρ 2-3.Nα σημειωθεί ότι η Universidad ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγο αποβολής,παρ΄'ολα αυτά μπόρεσε καί κράτησε την νίκη μέσα σε μιά δύσκολη έδρα όπως το στάδιο Μαρακανά.

Πέρασε από την φάση των ομίλων ώντας αήττητη με 3 νίκες καί 3 ισοπαλίες.Με ενεργητικό επίθεσης 10 τέρματα καί παθητικό άμυνας με 6 τέρματα.Στη φάση των ομίλων΄είχαν παίξει καί πάλι με την Flamengo την οποία νίκησε μέσα στην Χιλή, καί απέσπασε ισοπαλία μέσα στην Βραζιλία.

Στο πρωτάθλημα της έχει δώσει 13 αγώνες καί έχει 28 βαθμούς.Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη Colo-Colo.Πάντως γιά το πρωτάθλημα η ομάδα της Universidad de Chile έχει 2 παιχνίδια λιγότερα.Από την φάση των ομίλων καί μέχρι τώρα παραμένει αήττητη γιά 9 σερί παιχνίδια στο Copa Libertatores μετρώντας 5 νίκες καί 4 ισοπαλίες με τέρματα 16-10.

H πρωταθλήτρια Βραζιλίας Flamengo δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση αφού δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο καί στο Libertatores.Έπειτα από την νίκη της επί της Korinthians για το θεσμό δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης.Παραμένει χωρίς επιτυχία σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος καί δύο παιχνίδια στο Libertatores.Από την φάση των ομίλων η φόρμα της σε 9 αγώνες είναι 4 νίκες 1 ισοπαλία καί 4 ήττες.

Μετά καί το σκόρ τού πρώτου αγώνα η Flamengo είναι υποχρεωμένη πάση θυσία να ρισκάρει γιά να σκοράρει.Αυτό βέβαια θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς εκ των πραγμάτων θα αφήσει κενούς χώρους.Αν αναλογιστεί κανείς ότι δέχτηκε 3 τέρματα στην έδρα της αυτό τα λέει όλα.Αυτό φυσικά ευνοεί την γηπεδούχο ομάδα πού με όπλο την δυνατη τους έδρα θα πρωσπαθήσουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Καταρχήν διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της Flamengo κυρίως από την εγχώρια εταιρία, βάση τις συνολικής κατάστασης των ομάδων την εποχή αυτή καί σε συνάρτιση με το σκόρ τού πρώτου παιχνιδιού, πρωσοπικά θα έχριζα φαβορί την Universidad de Chile

Θα ρισκάρω στον άσο της Universidad σε απόδοση (2.50)


Ανακεφαλαιώνοντας οί επιλογές μού σε δυάδα διημέρου με : Rotherham - Universidad de Chile

Kαλά να είστε, καλά να περνάτε , τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: